CYAN FotobokKafè og FotoZineMaraton

CYAN fotobok er en del av Oslo Fotobokfestival

Fotobok kafé
-Fotostudioet er gjort om til en fotobokkafè der inviterte fotografer viser frem sine selvpubliserte fotobøker. Vi presenterer en rad forskjellige fotobøker for salg og gir i tillegg fotografene plass og tid i et eventprogram under festivalen.
Her blir det utstilte bilder, foredrag, debatter, Q&A og veiledningssamtaler med fotografene.
I tillegg blir det selvfølgelig kaffe, CYAN hjemmebrygg og mulighet til å kjøpe bøker rett fra fotografene eller gjøre kupp i vårt billigsalg fra CYAN sin egen fotoboksamling.
FotoZineMaraton
-Vi arrangerer en FotoZineMaraton der en håndfull inviterte fotografer og designere pares opp og blir gitt oppgaven om å sette sammen en fotozine fra fotografens fotoprosjekt på et stramt budsjett og kort tidsfrist.
Søndag 22.september skal alle ha levert sitt resultat og ved å legge inn forhåndsbestillinger etter å ha sett dummyen kan publikum juryere hvilken av dummyene som skal vinne et produsert opplag.

Fotobokkafèen er åpen under hele åpningstiden, med både kafè, bokhandel og utstiling. Tider for de forskjellige fotografenes arrangement finner du på menyen under her.
FotoZineMaraton foregår fra 19-22.sept. Under åpningstiden kan man følge med på deltakernes arbeid under om de står og printer i studio, eller på den utstilte Instagramfeeden som oppdateres kontinuerlig fra prosessen. I tillegg viser vi en utstilling med fotozines produsert under tidligere lignende konkurranser i utlandet.

Fotobokkafé 19-22.sept :kl 12-20
Åpningsfest 19.sept :kl 19-23
Fotozinemaraton start 19.sept :kl 17
Fotozinemaraton publikumsjuryering og avslutningsfest 22.sept :kl 12-22 (kåring av vinner kl 21)

Legg til ekstern kalender…