WARNING WARNING: Cinematisk El-Prock med krigføring for fred!

Warning Warning består av 4 unge menn som ønsker å bevisstgjøre de valgene vi tar i hverdagen, hver dag, og i livet. De setter fokus på at tiden renner og endring må til – fort. De har ikke svarene på hvordan, men er sikre på endring må skje, og at det starter med hver og en av oss. Skiftet som vi ser på miljø, teknologi, sosiologi og politikk går fortere og fortere. Det er en farlig retning vi mennesker har tatt.

W A R N I N G
W A R N I N G

slapp singelen Brutus 23.August. Låta handler om å løfte hverandre opp og båndet mellom deg og den du vet ville bæret deg over slagmarken når hele verden står i flammer. Hvem er den personen som løfter deg med sin brutale styrke når du er nede for telling.

Hvem er din Brutus?

Stikkordene for Warning Warning er strykere, synth og tunge rytmer og fokus på paradokset krigføring for fred. Med slagmarken som sin scene, portretterer WARNING WARNING de følelser som oppstår i samfunnet og individet når livet står på spill. Deres hardtslående lydbilde høres ut som en sjelfull krig mellom det såre og det vonde vi mennesker bærer inni oss.

Musikken blander fortid og fremtid i en ny og moderne musikalsk form som er unik for dagens musikk-norge. Vi kaller sjangeren Cinematisk El-Prock!

I en live situasjon er bandet særdeles opptatt av å gjenskape den cinematiske følelsen som er fanget på albumet og lover en live opplevelse utenom det vanlige som vekker følelser. Låter fra albumet ble for første gang spilt live under årets Rockstream Festival og festivalens dagligleder og grunnlegger, Svein Flåteteigen, erklærte at bandets opptreden var blant de beste som noen gang var blitt gjort på hovedscenen siden festivalens oppstart. I etterkant av konserten hadde han følende å si:

«Warning Warning er nå et av mine favorittband. De spilte sin aller første konsert i går på RockStream Festival, og gav meg konstant gåsehud konserten gjennom. I nær framtid kan jeg med stolthet si at de spilte hos oss. Disse kommer til å nå langt..!»

Etter New Canvas sin EP The Rise valgte bandet å gå nye veier musikalsk. Tiden var moden for å eksperimentere. Det resulterte i nytt band og et helt nytt uttrykk. Det resulterte i WARNING WARNING. Mye tid har blitt brukt i studio for å ferdigstille de 12 låtene som skal utgis på et konseptalbum høsten 2019. Albumet er mikset og mastret hos Propeller Music Division (Mike Heartung/Chris Sansom) og musikken bærer en originalitet og kvalitet i toppklasse.

Aman, Willy, Hans og Ståle i Warning Warning har tidligere har spilt i bandet New Canvas. De begynte å spille sammen i en «øvingskontainer» på Romerike i 2005 og var på den tiden sterkt inspirert av tøffe band som Soundgarden, Pearl Jam, Oasis, Audioslave, Depeche Mode, men laget bare eget materiale. I 2014 lanserte Aman og Willy i 2014 EP´en The Rise på sitt eget label. Med singelen I Dream for Two fikk musikkvideoen «Honorable Mention» under Skepto International Film Festival i 2015.

Warning Warning på Facebook Spotify Instagram Web

Legg til ekstern kalender…