Vi som älskade varandra så mycket (SE) + support: Monograf

Lørdag 23. november // Dører åpner 20:00 // CC: 150,- / 75,- // Fri alder!

Vi som älskade varandra så mycket (SE)

VI SOM ÄLSKADE VARANDRA SÅ MYCKET spiller post-screamo, der det viktigste målet er å skape vakker musikk. Musikken kjennetegnes av en desperat vokal over vakre gitarmelodier. Selv om tekstene er på svensk, har de nådd et stort publikum langt utenfor Sveriges grenser. Nok et bevis på at følelser og musikk er universelt.

“4 years have passed and this album is a monument that still stands intact and now it’s obvious it shall stay unviolated by the passage of time for many many years to come “Den sorgligaste musiken i världen” by Stockholm’s Vi som älskade varandra så mycket is a true masterpiece of melancholic, epic blend of post rock and screamo, and is something not to be missed!" – IDIOTEQ.com

Bak seg har de flere EP-er, noen splitt-utgivelser og nå, fem år etter den kritikerroste fullengderen «Den sorgligaste musiken i världen» – kommer de i høst med sitt andre album. Forventningene er høye!
-

Support:

Monograf

MONOGRAF kombinerer på unikt vis post-rock med den mørkere delen av norsk folkemusikk og har satt seg fore å skape et norsk rockesound uten oppbrukte klisjeer

Våren 2019 slapp de plata ”Nadir”. Nadir betyr bunnpunkt. Plata er en lengre meditasjon over pengenes makt over oss. Nyter vi det? Tilber vi pengenes makt? Hva er konsekvensene? Jorda vår er liten, og den koker, og alt vi gjør har konsekvenser langt utover det vi selv ser. Alt skal gå fort og effektivt, men kan vi finne tilbake tålmodigheten? Finnes det verdier man ikke kan sette en pris på?

Felens forvrengte ljom over et desperat og øde musikalsk landskap maler disse bildene, men forteller oss også at det finnes håp. Det er stor variasjon i lydbildet; tyngre låter med mektige crescendoer og forløsninger, men også nære og nedstrippede låter der teksten havner i fokus.

Legg til ekstern kalender…