Aïsha Devi ft. Emile Barret, BEA1991, Bendik HK, Massive Gain, Olefonken, SASSY 009, Uteklubb, Yves Tumor

Red Bull Music Festival og Subjekt presenterer Electronic Closing Night!

På toppen av Youngstorget, nærmere bestemt Stratos, avslutter vi årets festival med noe av det mest spennende innen elektronisk musikk for øyeblikket.

NB: Aldersgrense 20 år!

Line-up:
Aïsha Devi, Live AV ft. Emile Barret
BEA1991, LIVE
Bendik HK, LIVE
Massive Gain, AV
Olefonken, Opening DJ-set
SASSY 009, LIVE
Uteklubb, B2B
Yves Tumor, DJ-set

Aïsha Devi (CH)
Ingen på denne planeten høres ut som Aïsha Devi. Stemmen hennes er det mektigste verktøyet i et repertoar som inkluderer dunkende takter, rave-stikk og mystisk lingvistikk. Musikken hennes er åndelig, og live-showene hennes er transcendente opplevelser. Hun er en opprører og en radikal alkymist, som bryter ned barrierer og krysser dimensjoner med kunsten sin.

Spotify: spoti.fi/2lZN95G

BEA1991 (NL)
BEA1991 har opparbeidet seg et rykte for sin abstrakte tilnærming og krysning mellom performance og kunst. Den nederlandske artisten er leken og bevisst obskur i alle sine kunstneriske sysler, og har utover musikken også fått mye oppmerksomhet for sine visuals og samarbeid med motedesignere.

Spotify: spoti.fi/2H27Bub

Bendik HK (NO)
Bendik Hovik Kjeldsberg er en trommeslager, komponist og produsent bosatt i Oslo. Kjeldsbergs komposisjoner spenner fra rene synthesizer-verk til konseptuelle stykker for skateboard og by-ambiems. Han har komponert for teater, kortfilm og dans.

Spotify: spoti.fi/2lZIYqx

Massive Gain (NO)
Massive Gain er et nytt label og prosjekt drevet av Mathias Humlen og Erik Spanne, som ble til etter en rekke klubbkvelder under samme navn. De funksjonelle elementene fra techno brukes som grunnlag for eksperimenter med samtidens klubbmusikk. Deres første utgivelse «Spiteful Energizer», er en samling av klubbfokuserte låter, som kanaliserer «big room energy» gjennom rendyrket hyper-techno.

Soundcloud: soundcloud.com/massivegain

Olefonken (NO)
Ollis Hergum, bedre kjent som Olefonken, er en musikkprodusent og DJ fra Oslo. Han er et grunnleggende medlem av kultbandet hubbabubbaklubb, han er resident-DJ på Jaeger og den ene halvparten i duoen bak Snorkel Records.

Spotify: spoti.fi/2k2YyRC

SASSY 009 (NO)
I høst er SASSY 009 aktuell med ny musikk. Denne gangen er det en merkbart ny epoke for Sunniva Lindgaard, artisten bak prosjektet.

Spotify: spoti.fi/2H24IK2

Uteklubb (NO)
Uteklubb startet som et kollektiv i 2017, og har siden arrangert en rekke open air-raves i Oslo, med fokus på det raskere og mer eksperimentelle området innenfor klubbmusikk. For anledningen stiller Haider og Carl-Fuck med et energisk, frodig og lekent techno- og trance-set fra de dypeste krokene av samlingen deres.

Soundcloud: soundcloud.com/uteklubb

Yves Tumor
Yves Tumor er det eklektiske og ugjennomtrengelige prosjektet til kunstneren Sean Bowie, bak «Serpent Music» som ble utgitt på Warp i 2016. Han imponerte på et fullsatt og røyklagt Blå under Bylarm i fjor, og nå kommer han endelig tilbake til Oslo!

Spotify: spoti.fi/2Z0tjsQ

Art Direction av Felix Scheele.

Bli med i hovedeventet til Red Bull Music Festival Oslo 2019 for å oppdage flere shows og holde deg oppdatert på alle deler av festivalen!

RedBull.no/Oslo
#RedBullFestOslo

Legg til ekstern kalender…