FATHERS FINEST – Suggerende World-Pop-Funk-Rock Slippfest

Fathers Finest fenger, griper, maler og drar. Pop kavalkader, funky riff, suggererende rytmer, folk, world music, rockeballader,
alt ispedd en glødende vokal på toppen. Nå er de klare med sitt tredje album.

Fathers Finest spiller særegen rytmisk og melodiøs ekstase-pop-rock.
Musikk som spenner fra skjør bitende angst, til jagende basstromme-fest.
Fire musikanter og låtskrivere fra en og samme familie gnistrer på scenen med blodsbåndet pumpende i takt.

«Fathers Finest har særpreg, spilleglede, og en trygghet og et driv som faller dem helt naturlig» – Jury Bandwagon Namsos.

Det etterlengtede tredje albumet til Fathers Finest står på dørstokken og er klart til å ta steget ut i verden, men du allerede nå kan du få med deg singelsmakebiten «Energiser«, samt kan du høre flere klipp i denne facebook-teaseren!
Gjengen har over lengre tid jobbet og skulpturert ut musikk på soverom, i kjellere, i stuer og studioer. Ut av døra kommer et helstøpt album.

Bandet produserer låtene sjøl, og leker seg med instrumentering og uttrykk. Alle stemmene i bandet kommer til uttrykk gjennom et låtmateriale som representerer dem alle. Det resulterer i et musikalsk mangfold som kan treffe alle som er åpne for det:
Musikk som fenger, griper, maler og drar. Pop kavalkader, funky riff, suggererende rytmer, folk, world music, rockeballader,
alt ispedd en glødende vokal på toppen.

I ekte Fathers Finest ånd er det nye albumet en sterk, fargefull og næringsrik bombe av inspirasjon og energi – ett slags superoksygen som nå skal pumpes ut til det gode folk! Ja vi snakker om den forfriskende spiriten fra forrige plate, de i mai i år slapp på Youtube med dette opptaket fra 2014:

Fathers Finest på Facebook Instagram Spotify Tidal Itunes

Legg til ekstern kalender…