MISPLACED NEIGHBOURHOOD - " A Tribute To Marillion" har 20 års jubileumskonsert for: The Web Scandinavia (Official Marillion Fanclub)

Marillions offisielle fanklubb i Norge, Sverige og Danmark – The Web Scandinavia – fyller 20 år i år, og det markeres med en skikkelig fest i god tradisjon på stamstedet GAMLA, hvor Misplaced Neighbourhood nå gjør sin 9. konsert.

Misplaced Neighbourhood, her med Marillions gitarist Steve Rothary til venstre, spilte på The Web of Scandinavias aller første fanklubb-aften på Amatøren oktober 2003, og siden har de arrangert hele ti konserter med dem på Gamla, samt på John Dee som vor- og nachspiel til Marillion i 2007 og 2009. Ved tre anledninger har de også fått med seg Steve Rothery fra Marillion som gjest på scenen.

Det er hele fem år siden Misplaced Neighbourhood spilte i Oslo sist, da med stand-inns Simon Rogers på gitar og Trond Gjellum på trommer. Men nå kommer de tilbake med sin klassiske besetning bestående av Ludo på bass, Visitor på gitar, Octo på trommer, Rich på vokal og Jany på keyboards. Og man kan som vanlig forvente oss en lang og god konsert med det beste fra Marillions 80-talls katalog på setlista.

“THE WEB”http://www.web-scandinavia.com
THE WEB FACEBOOK
MISPLACED NEIGHBOURHOOD
FACEBOOKEVENT

Legg til ekstern kalender…