Utstilling med kunst og musikk - Danielle de Picciotto "A Nomad's Point of View"

“A Nomad’s Point of View” (En nomades synspunkt)
Kunst og musikk av
Danielle de Picciotto
blandet media, malerier, video og musikk

Utstillings datoer
19.-26. oktober 2019

Vernissage
Lørdag 19. October • kl14

Finnissage
Lørdag 26. oktober • kl19
SOLO KONSERT
og deretter filmvisning av
“Not Junk Yet – The Art of Lary 7”
en film av Danielle de Picciotto, 2015
Finnissage cc:150kr

mer info:
www.facebook.com/events/134…
schaeffersgate5.no

Danielle de Picciotto ble født på militærbasen Fort Lewis i Tacoma, Washington. I 1987 flyttet hun fra NYC til Berlin for å leve som musiker og kunstner, og sammen Dr. Motte innledet da “Berlin Love Parade”. Deretter innledet hun “*The Ocean Club*” sammen med* Gudrun Gut*, ble vokalist i Space Cowboys, stilte ut kunsten sin og filmene sine på museer rundt hele verden. I 2001 begynte hun å samarbeide med Alexander Hacke, grunnlegger av den anerkjente tysk støy orkesteret Einstürzende Neubauten. I tillegg har hun gitt ut soloalbum av egen originalmusikk.

Danielle beveger seg i den magiske surrealismen i en nomades liv. Hun har vært på vei siden 2010, reist verden rundt nesten uten stans, og maleriene og musikken hennes forteller om hennes fantastiske opplevelser. Karakterene hennes er raringene og kjeltringene som ikke finner trøst i gentrifiseringen som skjer overalt i dag. Hennes nåværende soloalbum “Deliverance” (utgitt i mai 2019 via det britiske selskapet Louder Than War) forteller om denne tilstanden i vår verden. Fortvilelse og håp ligger side om side, og både hennes musikk og visuelle kunst reflekterer deres mørke skygger og skjønnhet.

Danielses komposisjoner er en blanding av dikt, elektroniske lydbilder, melankolske fiolinharmonier og surrealistiske kor som går fra eksperimentelle lyder til mystiske melodier.

Maleriene til Danielle er intrikate lag med blekk på farger som skildrer burleske dansere, reisende og mytiske skapninger. Disse bildene er fremvist på lerret av Danielle de Picciotto under hennes kraftige liveopptredener.

Det blir både utstilling av hennes kunstarbeider samt en intimkonsert under “finissagen.”

Velkommen til en nomades synspunkt!

Legg til ekstern kalender…