SGROW Releasekonsert + Musikkvideopremiere Supp: AYKO

Velkommen til releasefest for ‘Circumstance II’, lansert 11. oktober! Som support har vi fått med oss AYKO og vi byr på en helaften med konsert, premierevisning av musikkvideo til singlen ‘Extremes’ (regi Lisa Enes), samt feiring av at andre del av prosjektet ‘Circumstance’ er klart og ute i verden!

Spotify: spoti.fi/33lsY2i
Apple: apple.co/2IHvvft
Tidal: bit.ly/35lUDSE
Soundcloud: bit.ly/2OBwfXe

Alder: 20
Cc: 100
——————————————————————————————

SGROW:
Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard utgjør til sammen duoen Sgrow, som gjennom de siste årene har markert seg som et av de mest spennende, modige og kompromissløse prosjektene innen norsk elektronika. Sgrow har høstet internasjonal oppmerksomhet for sin eklektiske sound, der drømmende, ambiente lydtepper kombineres med adrenalinfylte, glitchy beats og sjelfull vokal. Osloduoens forkjærlighet for pop-, klubb-, og samtidsmusikk kommer til syne gjennom deres uvanlige og særegne tilnærming til lydprosessering og låtstruktur. Sgrows musikk er både kompleks og catchy, lunefull og fengslende, med inspirasjon hentet fra artister som Björk, Flying Lotus, Apparat og Little Dragon.

AYKO:
Én måned etter at AYKO slapp sin debut singel “Dream Fighter” ble hun valgt ut av ca 300 band/artister til å være med på OverOslo´s talentsatsning “GNIST”. Etter denne konserten ble hun direkte booket til årets OverOslo og spilte på “Bakgårdsscenen” på onsdagen – samme dag som blant annet Fieh, No.4 og Sondre Justad.

I sommer har hun blant annet spilt på Kongsberg Jazzfestival, på OverOslo, på Kulturhuset – og ikke minst holdt sin første headliner konsert på Parkteatret.
AYKO lager musikk i genren episk, elektronisk drømmepop inspirert av artister som Billie Eilish, Aurora og Bon Iver.

open.spotify.com/track/2sMK…

Legg til ekstern kalender…