THE FACTORY groover på med dansefestbar konsertfest + NICONO´s breiale Hip Hop

The Factory er et band som ble startet allerede da medlemmene var 10 år gamle. Siden da har de gått fra å skrive håpløse rockelåter om skolefag og å rydde rommet, til å bli et band som skriver og produserer moderne popmusikk med innflytelser fra hiphop og RnB.

The Factory er kjent for sine groovye beats, funkye gitarrytmer og fengende moderne Pop-melodier, med hint av inspirerende band som Maroon 5, Red Hot Chili Peppers, DNCE and Bruno Mars. De siste årene har The Factory har rukket å gjøre seg bemerket på det franske musikkartet gjennom avspillinger på flere radiostasjoner og TV-kanaler (MTVhits, MCM og Cstar). Ikke minst har singelen «Give A Little Lovin» gjort det bra der. De har også spilt flere konserter i landet, senest foran 2000 publikummere i legendariske Salle Pleyel i Paris.

17 Oktober slipper bandet EP-en «Closer», som vil bli feiret med en konsert på legendariske Gamla, 25 oktober. EP-en er spilt inn og produsert på soverommene til de fire barndomsvennene og er mikset i Nashville av John Rausch (Taylor Swift, Pink, Florence and the Machine, mfl.)

Factory er gode på å lage dansegode og glade Pop-låter noe ikke minst deres ferske nye video til singelen «Fall Out Of Love» også viser.

Facebook Web Instagram “Spotify”: “https://open.spotify.com/artist/3z3UxedsvRztdWKcpO7Rk0”

Facebookevent

NICONO kommer fra Vennesla, men holder til i Oslo. Rapperen holder energien høyt oppe med norsk flow i et alternativt future hip hop sound.»

Facebook Instagram

Legg til ekstern kalender…