2-dagers kurs i kurvfletting 2-3 november

Velkommen til høstens siste kurvflettingskurs på Kroloftet!
[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]
På dette kurset vil du lære å flette en rund kurv i pil. Vi vil gå gjennom grunnleggende fletteteknikker for hvordan man bygger opp en klassisk kurv fra bunn, til staker, kimning, sideflett og kant. Alle på kurset lager en kurv hver som de får med hjem, bruksområde/type kurv, størrelse, om den skal ha hank eller grep, bestemmer man selv.

_

Kurset passer både nybegynnere som aldri har flettet før, og øvede. Har du flettet runde kurver tidligere og har lyst til å bryne deg på nye utfordringer så skriv gjerne til meg på forhånd så avtaler vi et alternativt opplegg tilpasset ditt nivå.

_
Materialet vi bruker på kurset er norsk økologisk dyrket pil. Pil er et fantastisk vakkert, lett dyrket og bærekraftig materiale som er verdt å bli kjent med.

_
_

Kurset varer i 14 timer og vil gå over lørdag og søndag, kl 10-17 begge dager.
_
Pris 1400,- for to dager, inkl. pdf/ebok med notater fra kurset. Materialutgifter (200 kr for èn kurv) kommer i tillegg.
_
Frukt og te/kaffe finnes på huset, men ta gjerne med niste! For spørsmål kontakt Kristine på mob 970 27 807 eller mail [email protected].
_
NB! Send også en mail med navnet ditt til [email protected] etter at du har mottatt bekreftelse på påmelding.

Legg til ekstern kalender…