Current//ly: Úr augum þér fiðrildi fljúga og Frvldz

elkommen til en ny, spennende kveld med konsertserien CURRENT//LY på Hausmania.

Denne kvelden får vi høre to prosjekter: “Úr augum þér fiðrildi fljúga”, som spilles av Asta Soffia på akkordeon og saxofonist Anders Abelseth, og FRVLDZ, trompetisten Ingrid Frivolds soloprosjekt.

Dørene åpner kl. 20.00, baren er åpen, og det blir selvsagt topp stemning. Etter konserten, er det jam/åpen mic. Ta med instrument om du har noe du vil teste for publikum, eller du vil spille en trall med noen av de andre fremmøtte.

Billetter: Gratis, valgfri donasjon
Velkommen skal du være!

FRVLDZ:
Frvldz, er solo-prosjektet til Ingrid Frivold der hun bruker trompet, vokal og elektronikk. Frvldz hadde sin premiære 8.3. på Khartoum og har siden spilt på Hærverk, Salt og Euforisk i Oslo, Galleri Knipsu i Bergen og på Brucstockfestivalen i Cataloña.
Frvldz beveger seg i landskapet dark ambient og blir beskrevet som en mørkere utgave av Nils Petter Molvær.

Úr augum þér fiðrildi fljúga:
I prosjektet Úr augum þér fiðrildi fljúga møtes musikk og tekst. Akkordeonist Ásta Soffía Þorgeirsdóttir (Island) og saxofonist Anders Abelseth (Norge) har fått skrevet to verker til seg fra Island og ett fra Norge. Alle tre verkene er basert på eller tar aktivt i bruk tekst i musikken. Gjennom forestillinga flettes vakre toner sammen med tekst og skuespill. Musikerne bruker også improvisasjon for å lage en rød tråd mellom stykkene.

Musikken er skrevet av Ásbjörg Jónsdóttir fra Island og Birgit Djupedal fra Norge, og tar for seg tekster Jóhannes úr Kötlum, Þórarinn Eldjárn, Gro Dahle og utdrag fra folkeeventyret Lurvehette.

Legg til ekstern kalender…
#kult