Vil du gjøre juletiden hyggeligere for en som nesten ikke har noe?

Desember er like om hjørnet, og Blå Kors Kontaktsenter skal nok en gang arrangere en fantastisk julefest for våre rusavhengige og bostedsløse venner i Oslo. I år har vi større behov for hjelp enn på lenge. Grunnet omfattende byggearbeider i nabolokalet ble Kontaktsenteret nødt til å stenge kafeen, og våre gjester har derfor vært uten vårt tilbud om mat, drikke og hygge i snart tre måneder.
Endelig har vi fått klarsignal til å åpne dørene igjen for alle våre flotte gjester. I den anledning drømmer vi om å gi dem en ekstra god opplevelse både i åpningsuka og på julefesten som arrangeres lørdag 7. desember.

Årets julegaveaksjon blir allerede lørdag 30. november, og vi håper at du har lyst til å bidra. Mange sliter med å finne ut av hva de skal gi i gave til en som har «alt». Blå Kors Kontaktsenter inviterer deg til å gi en gave som gjør juletiden hyggeligere for en som nesten ikke har noe. Et sett ullundertøy vil varme både kroppen og hjertet til et menneske som kanskje skal tilbringe jula i et parkeringshus.

Vi tar imot gaver 30. november mellom kl. 11.00 og 14.00. Lageret vårt er dessverre fremdeles ute av drift, så i år holder vi til opp trappen mellom Mariboes gate 6 og 8 (mellom Melahuset og Melakafeen). Her serverer vi gløgg og pepperkaker til alle som kommer innom. Julegavene deles så ut på Kontaktsenterets julefest for rusavhengige og bostedsløse påfølgende lørdag.

Tips til gaver: ullundertøy, ullsokker, skjerf, lue, genser, votter, jakke etc. Men for all del; det er lov til å være kreativ. Vi har en høy andel menn og en liten andel kvinner blant gjestene våre. Merk gjerne gavene med kjønn og størrelse. Vi setter stor pris på om du kan feste en post-it-lapp med informasjon om gavens innhold slik at vi kan sortere rettferdig før julefesten.

Vi tar kun imot nye/ubrukte artikler.

Del gjerne, slik at vi får inn nok presanger til alle :)

Legg til ekstern kalender…