Avslutningskalas for Bokåret på Deichman

Velkommen til den siste litterære festen på Hovedbiblioteket!

Bokåret 2019 nærmer seg siste fase, og vi inviterer til storfeiring av boka, de som skaper den og de som leser den. Det blir forfattere, musikere og bokfantaster på hovedscenen, musikk i rommene og godt i glasset. NRK filmer deler kvelden med gjester og programledere.

Hør Stein Torleif Bjella synge, Evelyn Rasmussen og Don Martin slamme og Sandra Kolstad og Kari Bremnes samtale om Tove Ditlevsen i denboka live. Nyt forfatternes platesnurring og slapp av i loungen i Hovedsalen, se 500-årbøkene og bli med inn i husets hemmelige rom. Opplev Jon Øystein Flink trylle og gå ikke glipp av Deichmanbruset – der forfattere leser om det gamle, ærverdige hovedbibliotek fra egne tekster. Tove Nilsen, Simon Stranger, Jan Erik Vold, Knut Nærum, Aon Raza Naqvi, Hilde Østby, Rebecca Wexelsen og mange flere bidrar denne kvelden.

Vi byr på velkomstdrink og lett servering. Kalaset er åpent for alle over 20 år.

Arrangementet vil bli fotografert og filmet.

500 år etter den første norske boken ble trykket, inviterer vi til Bokåret på Deichman. Gjennom hundrevis av arrangementer ønsker vi hele Oslos befolkning velkommen til opplevelser utenom det vanlige, med fokus på leselyst og leseglede. Vi har arrangementer utendørs, på skoler, i barnehager og på alle Deichmans 23 bibliotek.
Vi feirer boka – og det finnes minst én til alle!

(Evenement kopiert fra Facebook)

Legg til ekstern kalender…