Oppdag hovedbiblioteket - omvisning

Siste sjanse til å se Hammersborg-biblioteket! Billettene (10 stk.) legges ut i vestibylen kl. 16.00 og pleier å forsvinne raskt. Det er flere datoer – se nederst.

Deichman Hovedbiblioteket skal snart pakke ned samlingene og flytte fra Hammersborg til Bjørvika. Det store, ærverdige bygget fra 1933 har vært hjemmet til hundretusener av bøker, og en trygg havn for Oslos innbyggere, både i krig og fredstid. I 2020 er en epoke over. Da er innholdet flyttet til det nye Hovedbiblioteket i Bjørvika. Nå har du sjansen til å se Hammersborg-bygningen grundig før vi flytter!

Vi tar deg med i de gjemte magasinene, forteller om byggets historie og veien til nytt bibliotek. Dette kan du ikke gå glipp av!

Maks 10 personer. Drop-in, ingen påmelding.
Omvisningene er populære. Møt opp tidlig og hent gratisbillett i skranken i Vestibylen for å sikre deg plass. Billettene legges ut en time før omvisningen.

Oppdag biblioteket – omvisninger kl. 17:00 – 18:00: mandag 2. desember, torsdag 5. desember, tirsdag 10. desember, onsdag 11. desember, onsdag 18. desember.

Legg til ekstern kalender…