NÆSTEN MENNESKE | installation på Blågårdens Bibliotek

[Bilde]

Næsten Menneske | installation på Blågårdens Bibliotek
23.-26. januar

Installationen Næsten Menneske undersøger hvordan vi bygger vores liv omkring daglige ritualer. Gennem en række lydoptagelser af mennesker som fortæller om sin hverdag, skabes der et billede af vores udflydende, men også præcise, forhold til tid, samt ønsket om at kontrollere, og samtidigt nyde tilværelsen. I installationen er lydoptagelserne sat sammen og fortolket som lydværk (Aune) og lavet om til rum i tekstil og keramik (Frogner og Steffensen).

Vi ønsker at skabe et rum for fortolkning hvor man som besøgende kan lytte til andre menneskers fortællinger om tilsyneladende små hændelser, der gennem repetition og tid bliver en stor del af vores liv og hvem vi føler vi er.

Therese Aune (komponist)
Tora Frogner (kunstner)
Thalia Steffensen (designer)

__

PROGRAM

Morgenfernisering | Næsten Menneske
torsdag 23.01. | kl. 07.30 – 09.30

Tidlig torsdag morgen inviterer vi til at opleve installationen Næsten Menneske blandt reolerne på Blågårdens Bibliotek. Mens byen langsomt vågner, kan du nyde en gratis kop kaffe eller te, samt noget for ganen, mens du træder ind i Næsten Menneske-universet. Her kan du sidde ned eller gå omkring, blive eller gå som du selv ønsker. Vi håber du har lyst til at begynde din dag sammen med os på biblioteket.

Aftenreception | Næsten Menneske
lørdag 25.01. | kl 19.00-21.00
Lørdag aften inviterer vi til en lille reception for installationen Næsten Menneske. Vi byder på noget at drikke og siger måske nogle ord. Therese Aune kommer også til at holde en minikoncert, der blandt andet består af noget materiale der tager udgangspunkt i arbejdet med installationen. Vi håber I kan tænke jer at fejre installationen i vores selskab!

__
Mer om os:
www.torafrogner.com
www.thereseaune.com

Legg til ekstern kalender…