CoMa / collage og maleri av Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel i S9 Galleri.

Fra lørdag 29. februar til fredag 13. mars viser Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel collager og malerier i S9 Galleri på Grünerløkka.

Odd Hoff-Petersen er født i 1945, og utdannet ved Westerdal. Han er medlem av Tegnerforbundet/NBK, og har deltatt på kollektivutstillinger samt hatt separatutstillinger av bokillustrasjoner og bilder. Han har mottatt Tegnerforbundets reisestipend og Tegnerforbundets pris Kråkeegget for illustrasjon til plakat for Den Norske Bokklubben. Han har arbeidet som Art Director, grafisk designer og illustratør.

Om bildene sier han: Her leker jeg litt med farger, papp og papir og prøver å gi dem noen elementer med organisk uttrykk. Motivene kan være landskap, stemninger, essens av inntrykk, kanskje noe annet. La ikke titlene begrense deg. Tolkning er opp til den som ser…

Øystein Blegen Hoel bor og arbeider i Oslo. Det er først og fremst natur og mennesker som er utgangspunkt for hans arbeider. Ikke slik vi oppfatter det ved første øyekast, men heller krefter og motkrefter som ikke er helt åpenbare. Det han kaller energien bak fasaden.

Med mer enn 30 år som kreatør innen reklame og markedsføring har Øystein jobbet med et bredt spekter av visuelle virkemidler – og er blitt belønnet med en rekke nasjonale og internasjonale priser. Siden 2012 har han stilt ut i flere Oslo-gallerier – og i Bøler kirke.

Han har utdannelse innen markedsføring, journalistikk og visuell kommunikasjon. Kunstfaglig utdannelse fra Levende Verksted (nå Nydalen Kunstskole), samt privat undervisning og veiledning hos etablerte kunstnere.

Velkommen til vernissage lørdag 29. februar kl. 15.00 til 17.00
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00
Utstillingen kan oppleves t.o.m. 13. mars

Legg til ekstern kalender…