Hav - ny utstilling om landskapsarkitektur under vann

Torsdag 27. februar 2020 – kl. 18:00 åpner Vitenparken og Norwegian BioArt Arena, NOBA, utstillingen HAV av kunstner og landskapsarkitekt Elin T. Sørensen.

NOBA er Vitenparkens nysatsning på BioKunst – kunst som opererer i grenselandet mellom kunstens og vitenskapens verden. Biokunstnere jobber ofte med levende materialer, eller i samarbeid med andre organismer, og tar i bruk biologens verktøykasse. NOBA er unikt i norsk sammenheng og den første, fysiske arenaen for biorelatert kunst i Norge.

HAV viser verk fra kunstner og doktorgradsstipendiat i landskapsarkitektur ved NMBU, Elin T. Sørensen. Hun undersøker hvordan vi kan bygge ut i sjø på nye måter som skaper trivsel for både mennesker og det marine livet. Dette gjøres i samarbeid med marinbiologer, materialeksperter og ikke minst marinorganismene selv.

HAV er en sanseopplevelse for barn og voksne i alle aldre, med egen aktivitetssone for de minste. Bli med oss ned under havoverflaten hvor den marine verdenen er læremester og kilde til kunnskap og inspirasjon.

Legg til ekstern kalender…