Audioglimt med Fischer Olsen, Sletteland & Michlits

Audioglimt presenterer nok en konsert med live eksperimentelt lydspor som fremføres til film på storskjermen på Wrap.

Vi åpner dørene og baren klokken: 19:00
Konsertstart klokken 20:00

Inngang kr. 80/60
Billetter kjøpes i døren.
Hjemmelaget suppe, popcorn osv. kan kjøpes i baren.

Sigurd Fischer Olsen er komponist og bratchist. Sammen med Roar Sletteland og Lena Buchacz er han også en av hjernene bak URSUS Produksjoner som har skapt en rekke eksperimentelle ny- operaer på Wrap de siste årene. Når han fikk invitasjonen om å gjøre en Audioglimt konsert var det logisk for han å ha med sparringspartneren fra URSUS, Roar Sletteland som er kjent for mange ulike roller i kunstlivet her til lands. Etter hvert som strategien for konserten falt på plass hanket de inn blokkfløytisten Patricia Mitchlits.
Detaljene om hvilke filmer som skal vises holdes hemmelig intill videre, men vi er tipset om at hest er et stikkord, og at der vil bli vist deler fra mer en én film. Sannsynligvis vises scener fra film fra vidt forskjellige sjangere og produksjonsår med ulikt tempo og andre kontrasterende kvaliteter.

Audioglimt inviterer artister fra ulike sjangre og bakgrunn til å spille egne lydspor til en film de velger selv. Konseptets fokus er på kunsten av å lage/spille musikk til film, fremfor å vektlegge en bestemt sjanger. Resultatet er en unik serie av intime konserter som overrasker, underholder og vekker sansene. I løpet av tre tidligere sesonger har Audioglimt vist alt fra nye action filmer, til høydepunkter fra 80 tallets NRK, med lydspor som spenner fra andeansk folkemusikk til eksperimentelle støy improvisasjoner.

Følg med resten av sesongen som ser slik ut:
03. april: Omar Johnsen & Greg Thomas Wells
24. april: Owen Weaver & Leo Preston.

Legg til ekstern kalender…