TR/ST

Det kanadiske elektropop-prosjektet TR/ST kommer til Parkteatret 7. juni for en stemningsfylt kveld, fylt med fengende synth-rekker, dansbare rytmer og en hypnotiserende atmosfære!

Det er nesten åtte år siden Robert Alfons gav ut det selvtitulerte kult-albumet «TRST», og seks år siden oppfølgeralbumet «Joyland» (2014). Det er derfor gledelig at det nye albumet «The Destroyer» kom ut i fjor og at turneen stopper innom Parkteatret og Norge.

Da «The Destroyer» ble laget på en gård i Ontario, forstod Alfons at han måtte senke tempoet radikalt for å få ferdig albumet. Han måtte «få plass til sin kreative prosess». Under rolige omgivelser, og sammen med et stjernelag av mennesker – inkludert Maya Postepski, Damian Taylo og Lars Stalfors – ble albumet til. Omgivelsene og stemningen satte rammene, og albumutgivelsen kom ut i to deler med hele syv måneders mellomrom.

«Omgivelsene jeg skriver i, har alltid betydd mye for meg. Denne gangen tok det derimot en god stund før jeg forstod at det var tålmodighet låtene krevde av meg». – Robert Alfons

Albumet ble mottatt med lovord fra både fans og kritikere.

«Låtene drives av utsøkte trommemaskinrytmer og kjølige synthtoner. Alfons´ mektige vokal varierer mellom hans gjenkjennelige falsettostemme og de monotone og mørke tonene. Det er mørkt og det er ekte». – The New Yorker.

Forvent en kveld med hypnotiserende stemning på Parkteatret 3. juni!

Legg til ekstern kalender…