Sommerkurs i Helsefremmende skriving med KJERSTI WOLD på Hotell Borge ved Husøysundet midt i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården.

Tre-dagers HELSEFREMMENDE SKRIVING på Hotell Borge [Bilde] 15. til 17. juni 2020

Kontakt:
[email protected]
Tlf: (+47) 97123102
www.tekstuniverset.no

Helse er et sammensatt og på mange måter mysteriøst fenomen, som påvirker de fleste av oss daglig. 30 års forskning på hvordan personlig basert skriving styrker immunforsvaret er godt dokumentert, og dette kurset vil ha fokus på skriveoppgaver og innfallsvinkler som kan bidra til økt selvforståelse, noe som igjen kan virke helsemessig vitaliserende.

På kurset vil det også inngå et eget arbeid knyttet til Livets Tre, som er en metode for å oppnå større verdsettelse av egne erfaringer, egne relasjoner og personlige verdier. Et sentralt tema vil i tillegg være det som kalles maitri, et sanskrit ord for aksept
og stor vennlighet ovenfor en selv.

Kjersti Wold skriver:
«I januar 2016, da jeg lå hårløs, forkommen og nyoperert på Radiumhospitalet hadde jeg en livbøye av en bok. Det het «Når alt faller fra hverandre» og i innledning forteller forfatteren Pema Chödrön at hun i hele sitt virke egentlig har jobbet for at mennesker skal oppnå maitri. At de skal godta og kjenne godhet for seg selv, til tross for sin tilkortkommenhet, sine «feil» og mangler. Ja, tenkte jeg, da jeg leste dette, det er maitri jeg må finne, det er maitri som kan gjøre meg frisk.»

Kurset har til hensikt å inspirere den enkelte til selvivaretakelse og kontakt med så vel maitri som egne kvaliteter.

Kursinnholdet passer for både skrivelystne, behandlere og mennesker som ønsker å utforske hvordan personlig basert skriving kan påvirke helsen og livskvaliteten.

*
Deltagerne får kursbevis.
*

I juni er det gjerne sommerlig og vakkert på Hotell Borge, med muligheter for å bade både i bassenget og i sjøen. For de som ønsker å komme en dag i forkant,
eventuelt bli en dag lenger kan det tilrettelegges.

TIMEPLAN
Mandag 15 juni
Kursstart kl. 11
Lunsj: kl. 11:30
Kaffe og kake rundt ca. kl. 17.00
Middag: kl. 19:30
Tirsdag 16. juni
Frokost: kl. 8:30-9:30
Lunsj: kl. 12:30
Kaffe og kake ca kl. 17:00
Middag: kl. 19:30
Onsdag 17. juni
Frokost kl. 08:30 – 09.30
Lunsj: kl. 12:30
Kursslutt: kl.

Hotell Borge vil følge de nasjonale retningslinjene med hensyn til smittevern.
Det vil derfor ikke lenger være buffet all maten blir servert i porsjoner.
Hvis dere lurer på noe vedrørende Hotellets corona-tiltak, kan dere kontakte
www.borge.no direkte: [email protected] eller 33 38 18 50

Legg til ekstern kalender…