FUN inviterer til sommerfest i Myntgata 2

Vi ønsker velkommen til vår sommerfest i Myntgata 2!

Selv om det har vært en tung vår og vi er inne i en utfordrende tid, ønsker vi å samle en liten og fin gjeng på tohundre personer, til det som skal bli en fantastisk hyggelig kveld.

Det blir en sommerfest som går fra vorsj til nach, via håndsprit og lyslenker, utvidede intimsoner og hilsing med albuer. Ikke minst blir det også konserter med artister og band som slipper ny musikk, hagespill, speedfriending, silent disco i solnedgang og nattmat-vafler.

Artister: Vi heier på up-and-coming band og artister, og ser veldig frem til å dele med dere hvem som blir å finne på sommerens scene i år.

Hagespill: Vi kjøper inn kubb, stigegolf, stangtennis, crocket og annet vi finner på veien mot sommerfesten. Har du forslag til hva vi bør få med oss på handlelisten, så send oss en melding.

Speedfriending: Vi ønsker å være festivalen hvor alle blir kjent med alle. Vi elsker å bli kjent med andre mennesker, høre deres historier og finne felles interesser og legge planer for sommeren. Vi har nå arrangert med stor entusiasme speedfriending over 70 ganger i tretten forskjellige byer i Norge og Danmark.

Silent Disco: Når konsertene er over klokken 23.00 skrur vi av lyden og setter hodetelefonene på. Med solnedgang og nyklippet gress, er det tid for å danse sommeren inn under stjerneklar himmel og store trær. ITS TIME TO SHAKE IT BABY!!

God sommer!

Legg til ekstern kalender…