I WILL-SIRI HERMANSEN PÅ MRK 22-27.JUNI

Velkommen til galleriet !

Produksjonstipend for prosjektuke nummer 1 er tildelt Siri Hermansen og prosjektet “I WILL”. I perioden 22.-27.juni er kunstneren tilstede i MRKs galleri, der hun vil ha rommet som sitt atelier/base for å starte opp sitt nye prosjekt, og der vi samtidig kommer vise noen av hennes tidligere arbeider.

Siri Hermansens seneste prosjekt I WILL er et kunstnerisk manifest som vil utvikle seg i flere deler; et offentlig flaggprosjekt, en film, en innendørs brodert flagginstallasjon, tresnitt og et dikt. Prosjektet tar utgangspunkt i historiker Timothy Snyder sin bok “Om Tyranni- 20 ting vi kan lære av det 20. Århundre” (2017) hvor forfatteren i tjue punkter diskuterer hvordan han kan motstå / leve under tyranni, og manifestet “I WILL” kan leses som et svar på de udemokratiske prosessene som foregår i den vestlige verden i dag; en politikk der høyreorienterte bevegelser, udemokratiske makter og falske nyheter er på vei opp, får makt, former verdenssamfunnet, samt påvirker internasjonal politikk og diplomati.

Galleriet er åpent 11-16 mandag-lørdag .

Planlegg ditt besøk : kontakte oss på epost post@mrkunst.no eller telefon 94166452
Vi følger rådende forholdsregler fra helsemyndigheten. Det betyr at fra 15.juni kan man samles flere enn 50 personer ( maks 200) , men publikum, må kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand.
Prosjektukene en er gjennomført med støtte fra Bildende Kunstneres Hjelpefond og Møre og Romsdal
fylkeskommune. MRK drives med støtte fra fylkeskommunen og Molde Kommune.
Prosjektet I WILL er støttet av KORO /LOK