Divest releasekonsert

Divest er klare med sitt debutalbum som slippes 25. september. Dette skal feires med releasekonsert på Sub Scene!

Divest er en fersk Oslo-basert indie kvartett med røtter i Moss. Alle bandets medlemmer er barndomsvenner og gjennom oppveksten har bandet skrevet låter sammen og øvd jevnt og trutt. Denne familiære bandfølelsen som band får av å vokse opp og lære å spille i band sammen er noe som preger deres uttrykk. Det er tight, men løst og ledig. Du hører at alle medlemmene kjenner hverandres styrker og svakheter og utnytter det til det fulleste. Du hører at det er en intuitiv musikalsk kommunikasjon mellom dem som bare kan komme ved å dyrke den frem over tid.

Bandet debuterte i fjor med den fantastiske EPen “No Hits Only Hats”, som genererte P3-listing allerede før den var utgitt. Fem sterke spor med knallfengende indierock inspirert av band som the The Strokes og The Velvet Underground. EPen ble fulgt opp av singelen “Passing Through”, der bandet utforsket en noe mer solfylt, poppa og 80-tallsinspirert side av seg selv. Litt mindre New York-røffhet og litt mer Phoenix-aktig Paris-eleganse.

“If You Give It” er andre singel fra bandets kommende debutalbum “Time Well Spent” som slippes 25. september – et album som de har jobbet mot over en lang periode:

“Vårt debutalbum har tatt ti år. Eller egentlig bare noen måneder med låtskriving og studiojobbing. Men til sammen ti år. Ti år med erfaringer, spilling og stirring i taket. Ti år hvor vi har spilt, jobbet, skiftet navn, europaturnert, kontraktskranglet, studert, flyttet sammen, flyttet fra hverandre, gått på og av smeller, klipt like hårfrisyrer, laget oppfølgeralbum til uutgitte skiver, gått elektrisk, elektronisk, klassisk, «tilbake til røttene», laget eventband, studiokollektiv, festivaler, varmet opp, blitt oppvarmet, reist fylker rundt med mobile scener, forkastet musikkvideoer, sett indierocken dø, laget sideprosjekt sammen og hver for oss – uten å gi ut særlig mye musikk”, sier bandet.

Albumet er rett og slett en liten maktdemonstrasjon i effektiv og svært fengende gitarbasert pop/rock. Musikalsk svinger det mellom et rufsete amerikansk uttrykk til det mer elegante og poppa.

Bandet beskriver albumet slik:
– Ti låter om å være ung, dum, smart og trist. Om livet fra før, gjennom begynnelsen og til midten av tjueårene. Vi sluttet å bry oss om det perfekte albumet. Dette er ikke et perfekt album. Det er et ekte album. Skrevet, innspilt og produsert av yours truly nede i et klamt studio på Aleksander Kiellands Plass.

*Grunnet COVID-19 har vi begrenset publikumskapasitet*

Forhåndssalg: billetto.no/e/divest-sub-sc…

CC: 150,- (18+) / 75,- (U18)

Legg til ekstern kalender…