Nybegynnerkurs Improteater hos Tøyen Impro

[Bilde]

Vi tar smittevern på alvor og har naturligvis tilpasset alle våre kurs så de følger Folkehelseinstituttets råd og tiltak for kulturarrangementer.

I tillegg har vi åpnet for at man kan melde seg av kurset opp til 24 timer før kursstart, med full refusjon av kursavgiften.

Nybegynnerkurs for deg som er nysgjerrig på improteater og som har liten eller ingen erfaring med drama eller teater fra før. Og er over 18 år.

Improteater er teater uten manus, veldig morsomt og noe alle kan gjøre! Vi viser deg hvordan på en morsom, trygg og inkluderende måte! Her må ingen opptre for hverandre eller prestere noe som helst, hos oss er feil noe av det beste du kan gjøre. Faktisk.

Nybegynnerkurset er en morsom og grunnleggende introduksjon til improvisert teater, hvor du blir introdusert til en rekke praktiske verktøy som trener opp spontantitet, kreativitet og det å kunne stole på egne ideer.

Velkommen til det morsomste du kan gjøre i Oslo!

“Veldig gøy og veldig lite skummelt. Anbefales for alle som har lyst på en helg utenom det vanlige! Tror man blir et litt bedre menneske av å ha vært på kurset!”

Kurset krever ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring med drama eller teater. Kom som du er 🙂

Sagt om tidligere kurs:

  • Kjempekul helg. Overraskende lite skummelt. Morsomt, lærerikt og absolutt noe jeg kan anbefale alle og enhver.
  • Man må ikke på forhånd ha vitser og punchlines klare – kom som du er!
  • Trygge omgivelser hvor vi voksne kunne leke og kose oss så mye som mulig. Det er uvisst om jeg noen gang har ledd så mye over en helg før. Anbefales på det sterkeste

Les mer og meld deg på på www.toyenimpro.no

Alle kurs går over to dager og er for deltakere fra 18 år og oppover. Maksimalt antall deltakere: 14

Legg til ekstern kalender…