Avlyst
AVLYST Konsert - HYTTA

HYTTAkonsert på Kafé Hærverk

KONSERTEN er dessverre AVLYST pga økende smittespredning av COVID-19 i Oslo. Ny dato planlegges når situasjonen stabiliseres.

Husk fortsatt å vaske hender, vis hensyn til hverandre og bruk munnbind etter behov. Vi ønsker alle god helse samt en trygg og sikker overgang frem til krisen er over 💙

CC: 225 (inkl. avgifter) | Forsalg: tikkio.com/tickets/19981-hytta | ID: 20

Det skyter stadig opp nye hyttefelt, men noen bygger fortsatt nennsomt og hugmjukt i skogkanten.

ANNE HYTTA – hardingfele
JO SKAANSAR – bass
ULRIK IBSEN THORSRUD – perkusjon, sag, klokkespill

De tre improviserende musikerne som samles på HYTTA fyrer opp peisen med tjukke kubber og tynne fliser av jazz, impro og slåttespel. Varmen brer seg ut i et organisk, rytmisk og åpent landskap der utsikten gjennom de skjøre glassrutene når langt, langt utover skauen.

HYTTA forlater gatene og menneskemylderet, og vender seg til tankene og drømmene – til et fristed for innfall og utfall. Her er mørke, tette skoger å vikle seg inn i og ut av, og åpne landskap med utsyn og oversikt. Musikken fabulerer tvisynt gjennom slike skoger og åpne landskap, flokene løser seg opp, og veien går tilbake til mylderet og gatene.

Musikerne i HYTTA har bakgrunn fra folkemusikk, jazz, samtid, impro, og finner glede og mening i å forme ny musikk sammen:

Jo Skaansar er kontrabassist, komponist og psykolog. I fjor gav han ut nytt album med musikk til Edvard Hoems tekster.
Ulrik Ibsen Thorsrud er perkusjonist og lydkunstner. Han er en lydhør improviserende musiker som arbeider i solo– og ulike ensembleformater, blant annet trioen Parallax.
Anne Hytta er prisbelønt folkemusiker, skribent og komponist. Hun arbeider som solist med tradisjonsmusikk og egen musikk, og i ensembler som trioen Slagr og Tokso.


Mer info:* http://annehytta.com/hytta*

Legg til ekstern kalender…