Heidi Jakobsen Kluge / S9 Galleri 24.10 til 6.11

Heidi Jacobsen Kluge er født 24.11.68, og oppvokst ved kysten i Vestfold. Hun er bosatt på Bislett, og arbeider på sitt atelier i Hasleveien 38 i Oslo.

Spesiell nærhet til hav og skiftende natur. Dyp bekymring over de pågående naturødeleggelsene. Vannet og havet et symbol på hvor følsom relasjonen er mellom menneske og natur. Noen av titlene til hennes malerier, som «Den siste fuglen», tar oss med inn i akkurat dette tema.

Heidi arbeider både med akryl og akvarell i sine arbeider. Akryl og akvarell tørker relativt hurtig, og det gir mulighet til å male mange tynne lag oppå hverandre. De tynne lagene er nesten som årringer i et tre. Det vokser, modnes og forteller, sier hun. Slik ønsker hun at den kreative prosess skal oppleves og vises.

Heidi uttrykker seg med akvareller når hun vil vise detaljer fra små øyeblikk i naturen. Hun sier at akvareller med sin gjennomskinnelighet og sarthet gir henne en nærhet til detaljer og øyeblikk som hun ønsker å vise frem videre til oss.

Akrylmaleriene er i større format og gir betrakteren en mulighet til å trekke seg tilbake og se mer i de større linjer og bilder.

Hun er sterkt knyttet til kysten som for henne er den tynne linjen mellom hverdag og eventyr.

Heidi har studert kunst og billedterapi ved storbyuniversitetet Oslo Met og Billedkunstutdannelsen ved Nydalen kunst skole.

Velkommen til vernissage lørdag 24. oktober kl. 15.00 til 17.00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.
Utstillingen kan oppleves t.o.m. fredag 6. november.

Legg til ekstern kalender…