Digitalt! Igangsetterkurs med GRO DAHLE på zoom

Digitale skrivekurs på ZOOM

Fordi korona-situasjonen er som den er, har vi måttet flytte vinterens kurs fra hyggelige Hotell Borge og inn på zoom og hjemmekontoret. Noen av dere er kanskje litt usikker på dette, og mange av dere skulle gjerne hatt kurs i et rom sammen, for det med kurs sammen og andre mennesker og småprat i pauser og storprat ved bordet og felles måltider og fellesskapet er noe vi trenger og lengter etter, og kanskje er det å være sammen i et rom viktigere enn kurset selv. Sånn sett kan det kanskje være fattig trøst med zoomen. Men etter å ha hatt så mange som 38 zoom-dager i 2020 har jeg faktisk blitt glad i dette zoom-rommet og denne måten å være sammen på, noe blir til og med bedre på zoom kursmessig – selv om noe også blir dårligere. Og det kan nok overraske dere hvor mye fellesskap det faktisk kan føles å være i zoom-klasse sammen. Men igjen: det er lov til å reservere seg og si at dere venter til høsten på kurs på Hotell Borge. Og hvis dere har betalt og ønsker penger tilbake, skal dere selvfølgelig få det.

Zoom-kurset består av bolker og pauser: flere lengre pauser enn ellers og tydeligere bolker

Det er tre ulike bolk-typer og pause mellom bolkene:

Webinar som er en times foredrag om et skrive-emne, hvor dere kan lytte og stille spørsmål – og spise og drikke te og kaffe, lene dere litt tilbake.

Workshop: Etter hvert av de 8 webinarene, er det ca en times workshop med skriveoppgaver, fint om dere da har masse ark liggende og blyanter/tusjer/kulepenner klare

Tekstgjennomgang: To, tre ganger om dagen velger dere ut en tekst hver som dere skriver inn i chat-en og som vi har felles tekstgjennomgang på.

Ha tilgjengelig:

Stor bunke ark (kopipapir eller kladdbok.

Noe å skrive med.

Noe som lager flekk: sukker-kulør, flytende vannmaling, tusj, kaffe

Noe å smake på: krydderplante, grønnsak, frukt eller krydder

Noe å lukte på: tepose eller te eller krydder som du sjelden lukter på

Brød til å lukte på, puste gjennom

Genser med mye lukt

En roman som ikke er viktig for deg, som du kan klippe i eller rive i

Foto av deg, foto fra barndommen, bilder av familien.

Musikk, mulighet til å søke og finne og spille musikk jeg ber dere finne fram til:

Glassworks 1 av Phillip Glass på youtube

En barnebok eller en bildebok eller et barnedikt dere liker.

Legg til ekstern kalender…