Djangofestivalen 2022

[Bilde]

Kjære publikum,
I 2022 arrangeres det 3 dager med Djangofestivalen, 2 konserter per dag og 200 billetter ute for salg per dag. Kom å opplev årets høydepunkt under de tryggeste rammene!

Torsdag 20.01

Hot Club De Norvegè (N) + Majken Christiansen (DK)

Aurore Voilqué Trio feat. Angelo Debarre (F)

Konferansier: Jon Larsen

Kjøp festivalpass her!

Om Djangofestivalen

Hvert år siden 1980 har sigøynergitaristen Django Reinhardt blitt feiret med en egen festival i Norge, en tradisjon som etterhvert er kopiert i over 50 land. Den norske Django-festivalen er den eldste av disse, og ble startet av Jon Larsen fra Hot Club de Norvège.
- Jeg tror folk blir grepet av musikken hans, fordi den fungerer på så mange plan. Ved første møte blir man kanskje slått av den sorgmuntre tonen og de enkle rytmene, men samtidig byr Django på så mye mer enn bare det lettfattelige, har Jon Larsen sagt

Mange av de største navnene innen stringswing-musikken har stått på scenen under Djangofestivalen i årenes løp. Det gjelder ikke bare en lang rekke internasjonale navn, men også norske utøvere som har fått sans for musikken.
De største Django-festivalene i verden i dag er i Paris og New York.

Djangofestivalen og Cosmopolite
Cosmopolite har vært vertskap for Djangofestivalen helt siden 1992. Festivalen utgjør en sentral del av det brede tilbudet som viser hvor viktig Cosmopolite er som møteplass mellom mennesker og kulturer.

Django Reinhardt biografi

Festivalsiden på Facebook

Legg til ekstern kalender…