Skrivekurs med Bjarte Breiteig

Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne skrivere. Breiteigs filosofi er at alle, uansett nivå, kan hjelpes til en større bevissthet rundt egen skriving. Hver kveld vil vi se nærmere på en side ved skrivehåndverket – perspektiv, dialog, struktur etc. – og belyse det med eksempler fra litteraturen. Vi fokuserer på skjønnlitterær prosa: roman, novelle og kortprosa. Det vil bli gitt skriveøvelser og noen hjemmeoppgaver. Den viktigste delen av kurset er gjennomgang av deltakernes egne tekster.

Ved påmelding leveres tekst på 2-5 sider til første gjennomgang. Dette bør være noe som er i prosess og som du har lyst å jobbe mer med. Legg også ved noen linjer om deg selv, hvem du er og litt om hva du skriver eller ønsker å skrive.
Ved stor pågang vil vi gjøre et utvalg av deltakerne med hensyn til helheten i gruppa. Tekst og spørsmål sendes til: [email protected]

Vi samles i koselige omgivelser på Fjøsloftet på Årvoll gård
Om kursholderen:
Bjarte Breiteigs har gitt ut tre kritikerroste novellesamlinger Fantomsmerter, Surrogater og Folk har begynt å banke på. Hans første roman Mine fem år som far vakte stor oppsikt og høstet svært gode kritikker da den kom i 2014. Breiteig har bred erfaring med undervisning i kreativ skriving, og har vært leder for Aschehougs forfatterskole.

OBS! Dersom det ikke er tilrådelig å holde dette kurset fysisk, kjører vi det digitalt på zoom. Dersom det på slutten av kurset viser seg å være trygt, satser vi på å møtes på trivelige Årvoll Gård. Der har vi tilgang til et veldig stort og hyggelig lokale.

Legg til ekstern kalender…