Live på Facebook - Kor faen blei det av Norge? Dokumentaren om Sliteneliten

Det er noe ordentlig dritt å drive plateselskap når det er umulig å ha konserter og man vil lansere debutalbumet til det råeste bandet siden Ålesund brant. Men 9. april slipper vi debutalbumet til Sliteneliten come hell or high water.

Heldigvis har vi et triks i ermet. Dokumentarfilmskaper Signe Rosenlund-Hauglid har fulgt Sliteneliten siden starten og produsert kortdokumentaren «Kor faen blei det av Norge» som vi streamer live fredag 9. april kl 20:00 – one night only!

«Kor faen blei det av Norge» er historien om seks jenter som danner et band en mørk januarkveld i Oslo. Ingen av dem kjenner hverandre fra før, men alle kjenner Maria, raddisen med de høylytte meningene.

De kaller seg selv et politisk telegram pyntet med tverrfløyte (Silje Strøm), fele (Inga Haugdahl Solberg), gitarer (Ylva Gülpinar, Synneva Gjelland), trommer (Thea Marie Kvam) og bass (Maria Refsland). I løpet av våren dannes varme vennskap og en strålende bandkarriere øynes bak horisonten. Så banker virkeligheten på.

«Kor faen blei det av Norge» er en engasjerende, lystig dokumentar om et band som strutter av sjøltillit og som ikke har mindre ambisjoner enn revolusjon og verdensherredømme.

Filmen har engelske undertekster.

Vi ønsker å rette en stor takk til Signe Rosenlund-Hauglid som lar oss vise filmen.

🛒 Forhåndsbestill albumet her: https://plateselskapetno13.no/…/slitenelitens-debutalbum

Legg til ekstern kalender…