Avlyst
Pokey LaFarge

Pokey LaFarge har et oppdrag, som går ut på å oppmuntre fans over hele verden til å tenke annerledes når det kommer til å feire musikalske tradisjoner. Enkelt sagt, forklarer Pokey «It’s not retro music. It’s American music that never died».

Musiker, komponist, låtskriver og entertainer Pokey LaFarge representerer et arsenal av talenter som siden 2013 har plassert ham i spissen for amerikansk musikk. Pokey har vunnet hjertene til musikkelskere over hele kloden med sin kreative blanding av jazz, ragtime, country blues og western swing.

I mars 2020 pakket LaFarge sammen, forlot Los Angeles-hjemmet sin og la eiendelene sine i oppbevaring i påvente av å tilbringe lang tid på veien med hans daværende album, Rock Bottom Rhapsody. Han kunne ikke vente med å dra ned til Austin noen uker senere for å vise frem sangene og lansere albumet med bandet sitt på SXSW. Så rammet pandemien og alle LaFarges planer gikk i luften.

Fra første planlagte (og dessverre utsatte) konsert på Cosmopolite i 2020, til den kommende konserten 29.april 2022 kommer Pokey LaFarge med et nytt album, oppfølgeren til Rock Bottom Rhapsody – «In The Blossom of Their Shade» på New West Records.

LaFarge sier: "Dette albumet er et resultat av min erfaring i 2020. Før pandemien var jeg på et mørkt sted, men pandemien skapte faktisk det sårt tiltrengte rommet for meg å reflektere over. Det viser seg at det å være helt stillesittende for en gangs skyld var en god ting. Jeg fant ro i stillheten. Jeg klarte å kalibrere hva det er jeg gjør og hvorfor jeg gjør det. Hvem jeg skal gjøre det med, og viktigst av alt, hvem jeg gjør det for.”

Bli med å opplev ny og brennaktuell musikk med Pokey LaFarge på Cosmopolite Scene den 29.april 2022!

Line-up:

Pokey LaFarge (vokal, gitar)
Dave Hammer (gitar)
Geoff Henderson (bass)
Sam Fribush (keys)
Matt Meyer (trommer)

Legg til ekstern kalender…