F/eks: Lasse Passage / Captain Credible

Foto: Gorm K / Jenny BM

(ノ・ェ・)ノ Lasse Passage – releasekonsert for Ladies Night / Captain Credible og en kohort av robotmusikere! ヽ(;^o^ヽ)
Den 12. august på Mir presenterer F/eks to lekne alteregoer med fantastisk energi og musikk du ikke kan sitte stille til. I tillegg kommer DJ Lisa og Natalia til å spille ut i den sene sommerkvelden, så hold av datoen og bli med på f/est!

LASSE PASSAGE
Lasse Passage er en singer/songwriter med lang fartstid og tre fantastiske album siden 2009. Etter en flørt med techno og elektronisk musikk på turné i 2015, begynte han å leke med tanken på å sette sammen en serie av sanger utenom sin etablerte singer/songwriter stil — Ladies Night!

Ladies Night EP er en herlig syntese av materiale som skilte seg for mye ut: for lekent, naivt eller eksperimentelt til å ha med i hans “vanlige” album. “Jeg skrev ferdig mange av disse låtene rett før en ny gig, fordi jeg syns det var så gøy å overraske publikum som forventet å få en akustisk singer/songwriter-konsert”. Med kostymeskift, vokal-effekter og karaoke-tekst har Ladies Night fulgt Lasse som et slags fest-alterego, som nå endelig får plass til å blomstre i seg selv. Disse låtene er rå og upolerte i både emosjon og produksjon, som å få en titt inn på det gamle gutterommet, der Lasse viser en mer eksentrisk og ukomplisert side av seg selv. Med sin Casio SK5, Roland MC-303 Groovebox og bemerkelsesverdige catchy melodier er dette uten tvil en side det er lett å bli glad i!
Hør Ladies Night EP: ampl.ink/MlRqa
lassepassage.com
www.instagram.com/passe_las…

CAPTAIN CREDIBLE
Captain Credible er den gale, musikalske vitenskapsmannen som lever inne i hodet til britiskfødte Daniel Lacey-McDermott. En uvanlig artist med røtter i Trondheim 2008, og som siden det, har utført sine eksperimenter på publikum over hele europa. Med en kohort av robotmusikere, musikalske hjelmer og telys-synther har Captain Credible en metamusikalsk tilstedeværelse i en ikke-så-lett-definerbar sjanger, kapteinen oppgir Aphex Twin, Sex pistols og Aaron Carter som innflytelser på hans eget uttrykk, og tøyer sine egne og andres grenser. Det låter som skitne berusede beats som bader i ett mørkt tjern av nedsmeltede synther og gamle nintendo-kassetter. Før du veit ordet av det står du og danser nesten like vilt som Kapteinen selv, hypnotisert av hans fantastiske verden.

www.captaincredible.com/abc/
www.instagram.com/cpt.credi…
www.facebook.com/Cpt.Credible

DJ LISA RASTA & HYGGELIGEEGGLI
DJ-sett med Hyggeligeeggli byr på fengende og gode vibber med house, disco og funk inspirert fra mange land og tidsepoker. DJ Lisa Rasta skaper klubb-stemning og kos. Sammen er de dynamitt.

F/ eks er en konsertserie for elektronisk musikk og eksperimentell popmusikk, kuratert av Jenny Berger Myhre og produsert av Femme Brutal, i samarbeid med Konsertforeninga. Med støtte fra Oslo Kommune og Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…