Terje har dummet seg ut-workshop: Hvordan ha det gøy med langform! (Tøyen Impro)

Terje har dummet seg ut! Han har nemlig booket rom, men glemt å sette opp kurs!
Og sånt blir det workshop av, bare på veldig, veldig kort varsel! Og derfor til en veldig, veldig god pris!

Kun kr. 399,60 for fem timer!

Ikke nok med det, han har fått med eminente Thomas Christoffersen fra Boy Good som med-instruktør. Thomas og Terje, ekstra billig!

Tema for dagen er HVORDAN HA DET GØY MED LANGFORM! Det har vi valgt fordi folk av og til blir så opptatt av regler og formater at man glemmer å ha det gøy! Og vi mener impro skal være gøy! Derav tittelen. Her blir det litt basics og mye spilling!


I praksis betyr det

1) Basics bonanza!
En grunnleggende innføring i elementene som utgjør langform-impro, som tags, edits, sweep, split scene, åpning, regi osv.

2) Stappeti stapp-stapp!
Dytte alt fra enern inn i toern: spille, spille, spille. Med fokus på hvordan vi kan ha det mest mulig morsomt sammen, i stedet for å bekymre oss om vi bryter regler som ikke finnes.

3) Ensemble!
Målet er at alle skal få spille mest mulig, altså ha det mest mulig gøy! Og for å gjøre det enda tryggere har Thomas meldt seg frivillig som team captain for det ene laget, og Terje for det andre.


Hvem er dette for?
Alle som har bittelitt erfaring med impro (som et nybegynnerkurs), vil lære noe nytt og få erfaring med å spille! Eller deg med masse erfaring som har fått med deg at den beste måten å bli bedre på er å spille noen med mindre erfaring skikkelig gode. Her er du uansett i trygge hender!


Kun plass til tolv deltakere, smittevern er ivaretatt and then some. Les mer på www.toyenimpro.no/smittevern


Legg til ekstern kalender…