FLYTTET TIL LØRDAG 13.11//slippfest for Electrond "In A Socially Less Distanced Future"

KONSERTEN ER FLYTTET TIL LØRDAG 13. NOVEMBER!!!!

Å flytte Café Mir fra Markveien til Toftes gate, tok litt lenger tid enn beregnet. Det er derfor besluttet å flytte Electrond-konserten til LØRDAG 13. NOVEMBER. Stedet er fortsatt Café Mir, og de hyggelige folka i Kilgore Trout var så hyggelige at de kunne dele dagen med meg. Electrond går på scenen PRESIS KLOKKA 20.00! Deretter er det Kilgore Trout sin tur.
Det er alltid litt kjipt å måtte flytte på arrangementer, men i valget mellom å spille på “nye” Mir og et annet sted, valgte jeg å heller flytte til en annen dato slik at jeg kunne entre scenen på et Café Mir som kommer til å bli et helt rått livested! Håper mange tar turen og gjør dette til en alle tiders elektroslippfest! 🙂
fb.me/e/O0d8EN3V
#####

Electrond spiller musikk som har blitt beskrevet som elektroprog, avantprogtronica, bip-prog – bare for å nevne noen sjangre som blir brakt på banen. Electrond er soloprosjektet til Trond Gjellum, kjent som trommeslager i det progressive rockebandene Panzerpappa og Suburban Savages. I tillegg til sin mangeårige kjærlighet til progressiv rock, har han samtidig også likt elektronisk musikk i mange former – særlig catchy og energisk avantsynthpop fra åttitallet (les: Kraftwerk, Devo, Fat Gadget) – og ville prøve å lage en fusjon av disse.

Han fant ikke rom for dette i de andre bandene, og slik ble Electrond født. Resultatet? En anmelder beskrev musikken som “If Devo and 80’s King Crimson had a baby, it would sound like Electrond”. Vi snakker med andre ord energisk og tilstedeværende elektronisk musikk for hjerte og hjerne.
Electrond skriver, arrangerer, spiller inn og mikser musikken. Han fremfører også musikken alene på scenen, og i en tid da elektronisk livemusikk ofte fremføres av en eller flere musikere krumbøyd over en laptop eller miksepult, velger Electrond å skape liv og røre på scenen med teatralske tricks og danse-moves, ikledd en 3M støvdress og spillende en rekke analoge og digitale dupeditter.
Siden mars 2018 har Electrond spilt en lang rekke konserter rundt om i Norge, og i september 2019 spilte han på The Zoo, en kjent rockeklubb i Athen, Hellas. Siden starten i 2019 har det kommet en knippe singler og ep-er, og den 17. september kom debutalbumet “In A Less Socially Distanced Future”. Det er tilgjengelig på alle mulige strømmetjenester, som nedlasting – og som kassett i begrenset opplag!

DJ Brødrene Moe står for underholdningen før og etter konserten.

Skiva kan strømmes, lastes ned, eller kjøpes på kassett ved å gå til denne lenkesamlingen
.

Facebook
Bandcamp
TikTok
Instagram
Spotify

Legg til ekstern kalender…