Innføringskurs i Enneagrammet med KJERSTI WOLD og GEIR VANG

[Bilde]
Enneagrammet er et fantastisk redskap for selvinnsikt og økt forståelse av andre. Ved hjelp av dette type-systemets visdom vil du kunne se deg selv og omgivelsene dine på en ny måte. Mennesker som får innblikk i Enneagrammet erfarer ofte at et slør blir revet til side, og plutselig kan man se familien sin, kolleger og venner med en ny klarhet. Dette gjør at konflikter, misforståelser og fordommer kan endres eller oppløse seg. Enneagrammet er livspraksis i sin beste form; du får fornyet innsikt i dine egne følelser, tanker og motivasjoner bak handlingene dine, samtidig som du relaterer og kommuniserer med omverdenen på en sannferdig og konstruktiv måte.
På dette introduksjonskurset får du grunnleggende informasjon om de ni ulike typene i Enneagrammet. Du vil få vite mer om deres kvaliteter og deres utfordringer, og hvordan dette kan slå ut i hverdagen. Du vil også bli litt kjent med de såkalte vingene, det vil si påvirkningen fra nabo-typene. Hensikten er at du gjenkjenner og skaper bevissthet om dine egne mønstre og væremåter. Ved å forankre Enneagrammet i eksistensiell erfaring, vil et kurs som dette tilby noe annet enn om du kun leser om de ulike typene i en bok eller ser et klipp på nettet. Hensikten er at kurset skal være til berikelse i det daglige og således en vital livsinvestering.

Kursledere er Kjersti Wold og Geir Vang:
De har holdt kurs sammen i 14 år, og har jobbet dyptgående med Enneagrammet siden 2013. Sammen driver de Noesis – senter for kreativitet og kommunikasjon.

Kurset er et samarbeid mellom Noesis og Makani Kurs og Coaching,
og arrangeres av Tekstuniverset.

Legg til ekstern kalender…