Caliban Sessions 2021

[Bilde]

Caliban Sessions feirer 10 år på rad på Rockefeller-huset med en super jubileums-lineup. De første artistene som slippes er selveste Black Debbath – og ikke minst gjør Debbaths forløper L.Y.D. comeback!
Det ble utsolgt to måneder på forhånd i 2019, så her er det bare å sikre seg billetter umiddelbart! Caliban Sessions er den store årlige superfesten hvor miljøet rundt Black Debbath, Duplex Records og Caliban Studios setter sammen en fantastisk kveld full av den beste musikken og den beste underholdningen. Denne årelange tradisjonen startet i 2002, og vi kan se tilbake på mang en fantastisk festkveld. Og det blir ikke mindre bra i år!

BLACK DEBBATH har med sine siste tre knallskiver seilet opp som et av våre beste og mest populære hardrockband. Sisteskiva «Norsk Barsk Metal» har bredt over blitt karakterisert som bandets aller beste utgivelse til nå, med nye evergreens som Pils!, Pappa Lukter Tusj og festival-anthemet Tons Of Rock.

Den smått legendariske og undervurderte cabaret-, vise-, rocke- og narre-trioen L.Y.D (Lek, Ytringsfrihet og Demokrati) gjør eksklusivt comeback for Caliban Sessions 2021. Gruppen var forløperen til Black Debbath. «Problemer innad i Høyre» ble laget for denne gruppen, og var spiren til transformasjonen over til politisk hardrock. De hadde sin storhetstid fra ’96 til ’99 og spilte land og strand rundt med sin salige miks av show og konsert, med en heller løs og ledig form. Her var alt lov: dans, sketsj, standup, pantomime, a capella-sang og hyppige instrumentbytter. Få eller ingen gikk umerket fra en LYD-konsert! De ga ut cd-en «Takk for kniven» og noen ep-er før de sendte stafettpinnen videre til Debbath. Bandet bestod av Duplex-kjenningene Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Lars Lønning.

Legg til ekstern kalender…