INTIMKONSERT: Charlotte Jacobsen

Vi inviterer til en lun og sjelful høstkonsert med Charlotte Jacobsen.

[Bilde]

INTIMKONSERT: Charlotte Jacobsen
Fredag, 29. oktober
Dørene åpner kl19
Konsertstart kl19.30
Cc. 200kr (via Vipps 99577483)

Charlotte Jacobsen skriver låter med både mørke og lyse tekster, men med en råskap som hører et rockehjerte til. Oslo-artisten har ved flere anledninger blitt kalt en av Norges beste rockevokalister, undergrunnsheltinne og blitt sammenlignet både med Jeff Buckley og Patti Smith.

Hun ga ut sin a capella solodebut singel «Fire» i juni 2019 som fikk bra omtale og ga ut den akustiske liveskiva «Live, Dark & Stormy» november samme år som ble tatt opp i en fullsatt Nordstrand Kirke i forbindelse med konsertserien «Gåsehud».

Charlotte har også gjort duetter med både Michael Krohn (Raga Rockers) som hun var på turnè med i 2019 og med Ebbot Lundberg (Soundtrack Of Our Life, Union Carbide Production) og varmet opp for Chris Isaak, hvorpå han skrev til henne: «Charlotte you sing better than me, but uhm, I’m older :)»

Fra før av er Charlotte Jacobsen mere kjent som frontfigur og låtskriver i bandet Charlotte & The Co-Stars som ga ut de to kritikerroste albumene «Win, Love Win» (2007) og «No-tell Motel» (2011) pluss en del singler, også bandet Oyster som hun ga ut den selvtittelerte EPen «Oyster» med i 2002.

En av de siste utgivelsene var den mørke og bluesy «The Rebel» som kom ut februar i år som fikk litt radiospilling på NRK og nylig slapp hun den up-tempo feelgood rockelåta «Crazy Blue Chick» spilt inn hos Anders Møller på Subsonic Society m/bl.a unikumet Mattias Hellberg på gitar.

Legg til ekstern kalender…