Killer Kid Mozart + supp.: Hammok & Sad Chloë

Dører åpner 19:30 // CC: 150,- / 75,- // Fri alder

Killer Kid Mozart
Født ut av rastløsheten bare en småby på østlandet kan gi deg begynte ønske om å starte et band som blander sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. På et gutterom tapetsert med plakater av gamle og nye indie-helter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, skrev frontmann Hallvard Bonden lo fi-skatten “For the Night”. Med denne utgivelsen markerte Killer Kid Mozart seg som et spennende og sultent band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.
Etter å ha spilt en rekke klubbkonserter, festivaler og på samtlige av Oslos rockescener, er samspillet blitt hvassere og låtene mer utadvendte. Dette har bandet forsøkt å fange på tape sammen med Morten Øby i Taakeheimen Lydrike. Plata There’s A Psycho Behind the Wheel som kom ut i vår, er en halvtimes lang hormonell reise gjennom barndomsminner, angst og søken etter identitet i storbyen.

Support:
HAMMOK
Hammok er en hardcoretrio fra Oslo. Bandet henter mye inspirasjon fra postpunk, indie, postrock og metal. Å plassere egen sound innenfor en viss sjanger, kan være vanskelig og føles begrensende, men for Hammok byr dette bare på muligheter. Det lar dem se på de andre innenfor sjangeren og hente inspirasjon, men også finne mønstre og regler som de kan bryte og utfordre. Det viktigste for bandet er ikke hvordan musikken høres ut, men hvordan den føles; konfronterende, hardt, emosjonelt og dramatisk. I sommer slapp bandet singelen «Resume», og i september kom oppfølgeren «Label». Hammok består av Tobias Osland (gitar, vokal), Ole Benjamin Thomassen (bass) og Ferdinand Aasheim (trommer).

SAD CHLOË
Det kunne lenge virke som at SAD CHLOË skulle bli et éngangsprosjekt for Uno Møller (Team Me/Twin Pines Mall). Prosjektet stod stille i tre år, etter minialbumet «Scared of Other Worlds» kom i 2016. Så, mot slutten av 2019, satt Uno med en del nye låter, som ble en ny start for prosjektet. Sammen med broren Tyge Møller, begynte innspillingen av ny musikk som SAD CHLOË.
Etter den nye starten har bandet vært veldig effektive. Albumet «PURR» var klart i Oktober 2020, og allerede i mars 2021 kom nyheten om enda et nytt album.
Med singelen «Sad Sunday» i spissen, kom albumet «MARS YET?» i Mai, til lovord fra blant annet NRK P3:
«Det finst alltid nye uttrykk å oppdage for den musikkinteresserte, men du verda kor kjekt det er når ein finn den reine eigenarten…Det er nesten-kaotisk og aggressivt, men også forfriskande og perverst fengande.»
Nå er art rock bandet klart med sitt tredje nye album på kort tid. Først ut er singelen «Cleverly Pills», med albumet «BIZARRE STARR» kommende etter, den 19.november.
SAD CHLOË er eksperimentelt og støyete, men melodiøst og fengende.
Bandet består av Uno Møller – gitar, vokal, Tyge Møller – trommer, Elida Inman – bass, og Simen Schikulski – gitar.

Legg til ekstern kalender…