DE USKYLDIGE + THELMA // Halloween på Vega // Besøk av Joachim Trier og Eskil Vogt

Kl. 17.50 viser vi Eskil Vogts DE USKYLDIGE. Etter visningen leder forfatter Roskva Koritzinsky en samtale med Trier og Vogt om skrekkfilm. Etter samtalen kan du se Joachim Triers THELMA kl. 21.00.

Kjøp billett til DE USKYLDIGE her: bit.ly/3bf41vn
Kjøp billett til THELMA her: bit.ly/3EdK44S

Eskil Vogts kritikerroste andre spillefilm, DE USKYLDIGE, sender tankene til både Tomas Alfredsons La den rette komme inn og Stephen Kings populære grøsser-romaner, men føles på samme tid som en original og frisk overnaturlig skrekkfilm.

Joachim Triers kritikerroste film Thelma handler om en ung kvinne som flytter fra sin religiøse familie på Vestlandet for å studere i Oslo. Her treffer hun medstudenten Anja og de to blir trukket mot hverandre på mystisk vis. Thelma blir overveldet av følelser hun ikke tør anerkjenne, samtidig som hun får uforklarlige anfall. Skremmende og overnaturlige krefter presser seg frem – og en dag forsvinner Anja sporløst…


Joachim Trier er en norsk filmregissør og manusforfatter. Trier har mottatt flere norske og internasjonale priser for sine filmer. I 2021 hadde hans femte spillefilm, Verdens verste menneske, verdenspremiere da den deltok i hovedkonkurransen under Filmfestivalen i Cannes.
-
Eskil Vogt er en norsk manusforfatter og filmskaper. Han har vunnet en rekke priser for sine filmer og for sitt samarbeid med Joachim Trier, blant annet tre Amandapriser og fire Kanonpriser for regi og manus.
--
Roskva Koritzinsky er forfatter og redaktør for Montages. Hun debuterte med novellesamlingen «Her inne et sted» (2013) på Aschehoug forlag, som ble nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris. For novellesamlingen «Jeg har ennå ikke sett verden» ble hun nominert til Nordisk råds litteraturpris.

Legg til ekstern kalender…