Oslos subkulturelle infotavle - Vinterfest.

Bli med å ringe vintermørket inn med Oslos undergrunn på en av byens virkelige fristeder, Flerbrukshallen på Hausmania. Oslos Subkulturelle infotavle runder hvert øyeblikk 10.000 medlemmer og den subkulturelle kulturaktiviteten i byen reiser seg fra koronan med feit musikk og god stemning fra noen av fanebærerne i Oslos undergrunn.

Dette er også en gylden anledning til å hooke opp med gamle kjente fra Taxi, Haus, 53, Blitz og Gamle Oslo generelt i førjulsstria. Kom en, kom alle!

[Bilde]

*
PROGRAM: Det blir dj – maraton med gamle og nye venner fra både Taxi take away og strøka rundt!
(presentasjon kommer fortløpende.)*

DJ MARIA starter hele ballet. Hun var en flittig bruker av dj pulten på Taxi med en forkjærlighet for gamle
norske revyviser. Her er det bare å synge med for å varme opp til resten av kvelden!

DJ MONIKA lover 100 % svensk musikk. Punk, rap og pop.

DJ LIV HILDE – En av Døll mandags trofaste slitere. Gitarist med hang til spacerock og annen rock. Har også en finger med i spillet på RadiOrakel! Spiller alt fra Velvet til Sonic Youth.

DJ PARALYTIK aka Kim lirer av seg fete beats og rullende bass til dansegulvets forlystelse.

DJ SZöGLETES har hengt rundt på gamle Taxi både foran og bak spakene fra sin spede `ungdom`. Spiller i et fælt punkeband gjør han også!
Han lover en salig blandig av jazz, dbeat, prog, avant, punk og crust.

*DJ JAKOB *er han med kilten og bassen. Han har dessuten vært ute en vinternatt før. På 80 -tallet gikk det i hanekam og denslags, men ingen forpliktelse til å spille punk av den grunn. Derimot lover han funk, soul og house! Spilte dansbart og snasent på siste Døll mandag!

DJ STU bør være kjent for alle som har hengt på Taxi, siden han sto både bak tappekrana og bak dj -spakene. Det blir et gledelig gjensyn med musikk fra den dype enden av det elektroniske bassenget!

DJ EVEGHOST er kjent fra dj duoen Strategy som hadde base først på Taxi og siden på Revolver. Det bliren blanding av psych, glam, weirdo music og lofi elektronisk musikk med `questionable themes`.

LADY LINDA aka Linda Nicohallaisen speller concious dub og reggae til øynene blir våte og tærne blir varme. Her blir det max rasta og njet batty boy fra sounden. Lady Linda var fast inventar på Taxi, ihvertfall på søndager.

DJ ØRNEBROR Øyvind “Ørnebror” Brungot Dahl har hatt føttene godt planta i motkulturen siden han dro sitt første drag av frihet en gang på 90-tallet. De siste 25 åra har han hatt fingra langt nedi ei honningkrukke av jazz, pønk og old school internett. DJ Ørnebror speller feit folkemusikk fra Afrika, Midtøsten og India for å nevne noe. Klubb Ørnebror har tidligere holdt hus på Taxi Take Away og Klosterenga Café.

DJ FLATMOëT er egentlig trommis. I ganske mange band også. Han debuterte som dj på en Døll Mandag i oktober – 21 og har rett og slett fått dilla etter det. Ung, ivrig og lovende! Av sjangre er vel ALT ganske dekkende! Eklektisk får vi vel kalle det!

DJ JENSMACHINE er en av de som jobba lengst på Taxi take away! Det sier jo ikke lite bare det. Han lover bl.a. skitten sexistisk hip hop av det gamle slaget!

DJ ANKA er grunnlegger av infotavla og har holdt Oslos undergrunn ekte og farlig siden 80-tallet. Anka har vanka og jobba på alt fra Cordial til Taxi Take Away opp gjennom åra og kan sies å ha både laud og doktorgrad i Oslos uteliv. Ellers er hun stort sett å finne under grantrærne på Krokskogen. DJ Anka spiller folkemusikk, verdensmusikk og grumsete klassikere sånn at føttene automagisk finner veien ut på dansegølvet.

MirArne har en miniutstilling.

Legg til ekstern kalender…