Romjulskonsert med Ohnesorg

[Bilde]


Onsdag 29. desember inviterer Plateselskapet No. 13 og Femme Brutal til tradisjonsrik romjulskonsert med Ohnesorg, denne gangen i Langhuset på SALT.

Vi kan love både gjenhør med de gode, gamle sangene, noen nye innslag og kanskje en julesang eller to. Som vanlig kan vi love spennende overraskelsesgjester!

Ohnesorgs etterlengtede andrealbum, Sanger for rastløse kom tidligere i år, og byr på mer av det lavmælte og melodiske uttrykket Ohnesorg er kjent for, men også lystige sleivspark og ektefølt kampglød. Rudolf Terland Bjørnerems akustiske gitar, Jenny Berger Myhres lekne klarinett, Martin Ulvin Svendsens ukonvensjonelle perkusjon og Elida Høegs klokkerene vokal, skaper til sammen et lydbilde som i sin originalitet skiller seg fra det meste annet som rører seg i norsk musikk.



Den røde tråden på albumet er, som tittelen indikerer, retten til byen. De ti låtene beskriver store og små kamper for eierskap og tilhørighet. Retten til byen er et sårt, ærlig og brennaktuelt manifest – og en vakker kjærlighetserklæring til prosessene som oppstår når folk samler seg for å skape ei framtid til det beste for fellesskapet.

Klikk her for å kjøpe plata

Klikk her for å kjøpe billetter hos Ticketmaster

Legg til ekstern kalender…