Avlyst
João Bosco & Hamilton de Holanda

Harmonier og rytmer fra alle kanter av Brasil har gjort João Bosco til en høyt elsket musiker i hjemlandet. Virtuos, brilliant og unik er noen av adjektivene brukt til å beskrive Hamilton de Holanda!

Bossanovakongen João Bosco – den høyt elskede brasilianske musikeren – har flere ganger vært på Cosmopolite, men for aller første gang kommer han sammen med Mandolin-virtuos Hamilton de Holanda.

Dette er et møte mellom to av de største navnene innen moderne brasiliansk musikk: musiker, sanger og komponist João Bosco og improvisator, instrumentalist og komponist, Hamilton de Holanda. Musikerne er begge æret verden rundt for sin virtuositet og oppfinnsomhet, i tillegg til å ha et langvarig forhold seg imellom – noe som tydelig kommer frem i musikken deres, hvor den unike karakteren fra instrumentene, samt musikkstilen, får spille fritt.

Bosco og de Holanda feirer ofte Sambaen under sine konserter, hvor de presenterer noen av sine favoritt-tema gjennom nye og personlige arrangementer. João – med sin uttrykksfulle vokal og Moorish-påvirkede gitar full av swing – og Hamilton – med sin medfødte evne til å bygge improvisasjoner – gjør hvert show til en unik opplevelse. De har begge bygget seg to fullendte og individuelle karrierer, som for en kort stund hver kveld, sømløst konvergerer i delt lyd, sambaens akkorder, samt et felles sted: scenen.

Legg til ekstern kalender…