Vinyl Williams / support: Gold Celeste

Vinyl Williams er et amerikansk neo-psykedelisk band med Los Angeles-baserte låtskriver og multimediekunstner Lionel Williams i spissen. Bandet spiller harmonisk pop med elementer fra afrobeat, solskinnspop og mer kaotisk progressiv rock. Vinyl Williams har vært aktive siden 2007, og har gitt ut fem studioalbum. De har turnert med blant annet Toro y Moi, Unknown Mortal Orchestra, Mount Kimbie, This Will Destroy You og Temples.
Lionel har også laget en rekke hyperdimensjonale, lo-fi kunstfilmer for band som blant annet Tears For Fears, Unknown Mortal Orchestra og Morgan Delt. Funfact: Lionel Williams er barnebarnet til den kjente filmmusikk-komponisten John Williams.

Support: Gold Celste
Gold Celeste slapp sin debutplate The Glow i 2015, og har siden den gang blitt sammenlignet med storheter som Tame Impala, Dungen, Flaming Lips og Youth Lagoon.
Musikken er kort oppsummert salig og drømmende lo-fi pop, produsert til perfeksjon i studio av bandet selv. Bandets to fullengderne, The Glow og The Gentle Maverick, har blant annet resultert i høydepunkter som oppvarmingsjobb for Mild High Club i Berlin, festivaljobber i Belgia og Nederland, flere Norges-turnéer og en stadig økende fanskare i USA.
Nå har trioen

Legg til ekstern kalender…