Tøyen Impro og Hvordan ha det gøy med kortform!

Superbillig dagskurs for deg som vil ha det gøy!

Kun kr. 399,-

Tema for dagen er HVORDAN HA DET GØY MED LANGFORM!

Det har vi valgt fordi man av og til blir så opptatt av regler og formater at man glemmer å ha det gøy. Og vi mener impro skal være gøy! Derav tittelen!
Her blir det litt basics og mye spilling!


Så hva er langform?

Improteater deles ofte i to: kortformat og langformat, som har blitt forkortet til kortform og langform. Alt er impro, det er bare ulike måter å spille det på.

Kortform forbindes ofte med teatersport, korte sketsjer og games som tar utgangspunkt i spilleregler. Langform har gjerne mindre spilleregler og en mer organisk tilnærming. Fancy ord. Det betyr bare at man finner ut av reglene sammen, i stedet for at noen andre har funnet dem ut for deg. I bunn ligger de samme verktøyene og teknikkene, man bare bruker de litt forskjellig.

Litt som cageball og fotball kanskje? Begge deler er fotball, men de har ulik intensitet og lengde. Eller som et sketsjeshow vs. en hel film? Noe sånt, det vil garantert gi mer mening etter denne dagen!

PLAN FOR DAGEN:
PLAN FOR DAGEN:
1) Basics bonanza!
En grunnleggende innføring i elementene som utgjør kortform-impro, som forslag, spilleregler, leken i leken, regissørens ansvar osv.

2) Action bonanza!
Nok snikksnakk, la oss kjøre learning by doing, men med fokus på hvordan vi kan mestre enkeltdelene og ha det mest mulig morsomt sammen, i stedet for å bekymre oss om vi bryter regler som ikke finnes.

3) Games bonanza!
Nye games, gamle games: Nå prøver vi å sjonglere flere baller samtidig, men alltid som en gruppe og uten at noe er feil. Målet er at alle skal få spille mest mulig, altså ha det mest mulig gøy!


HVEM ER DETTE FOR?
- Alle som har bittelitt erfaring med impro (som en drop-in, nybegynnerkurs, sommerskole eller andre dagskurs)
- Deg med sånn passe erfaring.
- Deg som vil lære noe nytt og få erfaring med å spille! Eller repetisjon.
- Deg med masse erfaring som har fått med deg at den beste måten å bli bedre på er å spille noen med mindre erfaring skikkelig gode. Her er du uansett i trygge hender!

Pris: 399,60
NB: Kun tolv plasser!
Lenke til påmelding: toyenimpro.as.me?appointmen…

Legg til ekstern kalender…