Maria Sandsmark, Bente Sellevoll & Hilde Brunvoll / 23. april til 6. mai 2022

Maria Sandsmark er opptatt av tid, og ønsker å utfordre ideen om at tiden er lineær. Hun forsøker å formidle en følelse av et minne. Valget av motiv er hennes minne, men hun vil ikke tvinge dette på betrakteren. Tidløshet er derfor ett av hennes mål. Hun søker forenkling i det figurative og, om mulig, maler hun vått i vått – «alla prima», for at hele maleriet skal være malt i samme fornemmelse. Uten å romantisere tilværelsen gjennom sine malerier, arbeider hun med et harmonisk og balansert uttrykk. Tydelig penselføring og fargekontraster skal gi betrakteren motstand.

Bente Sellevoll jobber med teknikken digital art. Kunstverkene består av mange bilder som er satt sammen til nye uttrykk. Alle bildene hun anvender er hennes egne. Hun får stor inspirasjon av historien som ligger i gamle murvegger og dette er med på å forme grunnlaget til kunstuttrykkene. Det er mye som skal fungere sammen underveis i prosessen: komposisjon, farger, uttrykk og hva hun ønsker å formidler med bildet. Bente ønsker at du skal kunne tolke bildet på din måte.

Hilde Brunvoll arbeider hovedsakelig i plein-air tradisjon der målet er å fange lyset og stemningen. Motivene og inspirasjonen er hentet fra det nære landskap gjerne med mennesker i ulike situasjoner.
Hun har arbeidet med billedkunst siden 1986. Etter å ha arbeidet i Osloskolen i 9 år, flyttet hun i 1993 til California der hun studerte kunstfag både ved Irvine Valley College og California State University, Fullerton.

Velkommen til vernissage lørdag 23. april kl 15.00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00 t.o.m. fredag 6. mai.

Legg til ekstern kalender…