Deeper Roots #4 m/MC CHAMPIAN (UK)

Oslo Dub Club, One Family Sound System og Get Ready! + gjester har den STORE glede av å endelig kunne invitere til en Deeper Roots-kveld igjen inne på Hausmania!
For dere som var på de allerede legendariske Deeper Roots-kveldene i bakgården i juni og september 2020, samt i flerbruksen i oktober ifjor, så veit dere hva dere kan vente dere! Fantastiske vibber var det, og vi gleder oss stort til neste runde nå i slutten av april!
Med oss har vi den legendariske MC CHAMPIAN (London, UK): Med fire årtier i gamet er Champian levende sound system-historie, viden kjent for sine fabelaktige mic-skills fra tiden med legendariske Jamdown Rockers og nå i disse dager Tighten Up Crew. Enhver «dance» med Champian er garantert til å bli minneverdig. You’re in the presence of greatness, så gå ikke glipp av denne! Hvis noen var på den fantastiske kvelden han gjorde med Get Ready!-gutta på Rockefeller for noen år siden, så vet dere hva vi snakker om.
Og ikke nok med det, det blir seriøs reggae-lyd med One Family Sound System, Oslos nyeste sound. Satt sammen under pandemien, den har ikke vært ute mye enda. 21" scoops madness!!
Navnet på kvelden, Deeper Roots, peker på kveldens musikalske fokus: Det graves ekstra dypt i plateboksene og det trylles frem både klassikere og killer obskuriteter som følger roots-musikkens utvikling og tråder fra røttene på 60-tallet og fram til begynnelsen av 80-tallet…..dette blir deep, rootikal & heavy; fra ska og rocksteady til roots’ens og dub’ens gyldne periode på 1970-tallet og litt utpå 80-tallet.
Åpent 22-03, 100 kroner inngang, 18 års aldersgrense.

Legg til ekstern kalender…