Razorbats + Borderline Bitches

Live Wire Concerts i samarbeid med Aye Aye Club presenterer:

RAZORBATS
Razorbats er et av de mest underholdende bandene innen The New Wave of Scandi-rock. Tung inspirert av 70-talls band som Alice Cooper, Cheap Trick og KISS, ispedd elementer av 80-talls hårmetall og pop-punk fra 90-tallet, er Razorbats musikk en hyllest til rockens gullalder! Bandet fikk internasjonal oppmerksomhet med det kritikerroste debutalbumet “Camp Rock” i 2015, og det spredte seg kjapt gjetord på musikknettsider og rockeradioer over store deler av Europa og USA om at det fantes et steintøft band i Europas kulturelle randsone, som var så catchy at det var umulig å ikke la seg rive med.

«Little Ms. Crazy» ble i mars 2021 sluppet som første singel fra albumet «Mainline Rock ’N’ Roll» som kom i april. Låta ble kjapt plukket opp av radiostasjoner i Europa og USA, og har så langt blitt spilt på mer enn 100 radiokanaler og fått fantastiske tilbakemeldinger fra fansen.

«Mainline Rock ’N’ Roll» er bandets klart sterkeste album så langt. Det er en gjennomført partyskive og hyllest til livet som rockere, og tar for seg temaer som drømmer, fest, fristelser, ødelagte forhold og sosialt stigma. Universelle temaer som er en del av det livet man velger som soldat for rocken.
Så bli med en tur på den gærne siden av Styx! Det kan fort bli ganske varmt her, men det er noe inni helvete mye morsommere enn lørdagspizza og Maskorama!

Razorbats har turnert Skandinavia og UK flere ganger. I tillegg til utallige egne headline shows har de delte scene med artister som The Offspring, Rise Against, The Wildhearts og Michael Monroe på festivaler og klubber i inn- og utland. Gjennom flere år med turnering har Razorbats utviklet seg til å bli et forrykende liveband, som elsker å underholde publikum med allsangvennlige hardrock anthems, strålende publikumstekke og et gjennomført rock ’n roll show!

Special Guest
BORDERLINE BITCHES
Borderline Bitches [bårderlain birtsjes] er et norsk rockeband med et engelsk navn. De har holdt det gående alt for lenge, men ser fram til å varme opp for sin tidligere bassist før de trekker seg rolig tilbake inn på øvingslokalet hvor de trives aller best. I egne øyne er de verdens feteste band, men det skal dog nevnes at enkelte av bandmedlemmene er noget svaksynte. Og kanskje litt dævvhørte etter å ha vært for mye i det nevnte øvingslokalet. Men kjekke er de. Og rock blir’e!

Legg til ekstern kalender…