F/eks: Samvær Under Tilsün / Felicity Mangan

Felicity Mangan er en australsk lydkunster, komponist og underviser som har vært basert i Berlin siden 2008. Felicity bruker klanger og biorytmiske mønstre fra feltopptakene sine til å skape kvasi-bioakustisk musikk. I soloalbumet “Stereo’frog’ic” (et ordspill på “stereophonic”) — er musikken laget av opptak av frosker, insekter og andre “vokale” dyr som vandrer rundt i et stereo-lydlandskap. I tillegg til soloprosjektet har Felicity jobbet med elektro-akustiske insekts-beats sammen med vokalist Stine Janvin i duoen Native Instrument (Shelter Press, Entr’acte). Felicity har presentert prosjekter i mange ulike gallerier, hager, klubber og festivaler rundt omkring i Europa, blant annet i National Gallery Denmark, Technosphärenklänge CTM/HKW, Sonic Acts Academy og RIVERSSSOUNDS.org.

felicitymangan.org

Samvær Under Tilsün er Einar Goksøyr Åsen og Øyvind Mellbye sitt evig-ekspanderende sosiale kunstprosjekt, som oftest fargerikt og med sprudlende lyder og perfekt mengde vafler og tekno. Til Skulpturtriennalen 2021 lagde de et selvkjørende ping pong-bord, med spesialbygde rekkerter som trigger magiske lyder ved hvert balltreff. Det er vanskelig å ikke la seg rive med når det er live soundtrack! Bli med på turneringen og vinn vafler eller delta som publikum hvis du liker best å se på, gøy blir det uansett!

www.tilsyn.se

Spill fra 19:30
Konsert kl 20:30 og mer spill etterpå!

F/eks er en konsertserie for elektronisk musikk og eksperimentell pop, kuratert av Jenny Berger Myhre og produsert av Femme Brutal, i samarbeid med Konsertforeninga, med støtte fra Oslo Kommune og Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…