Lusofest Oslo 2022

Lusofoni: Portugisisk-talende og med en kulturbakgrunn som er nært knyttet til det portugisiske språket; dette omfatter ulike landogkulturer i alle verdensdeler.

Vi har gleden av å presentere artister fra Kapp Verde, Mosambik og Brasil, samt Kizomba Afterparty med DJ JI fra Angola. Her blir det upbeat-rytmer, romdrinker, pene mennesker, heftig dansing og Tropical Stemning! Kle deg ut, ta med deg godt humør, dansesko og bli med på festen!

Vera R. Americo
Med sin sprudlende og allsidige brasilianske musikk får de garantert dansefoten i gang ! Samba, bolero, olodum, forro, bossa nova og musica popular brasiliera (folkemusikk) er noen av de musikktypene hun presenterer.

Ivan Mazuze
Saksofonisten Ivan Mazuze hadde allerede en lang og lysende karriere i hjemlandet da han for snart ti år siden fulgte hjertet og reiste nordover. Her har han blitt en vital del av hovedstadens musikkliv og har flere plateutgivelser og internasjonale turneer bak seg.

Ary Morais
Ary Morais presenterer stiler som coladera, morna, batuque og funana, en blanding av tradisjonell og moderne musikk fra Kapp Verde, som har påvirket han i løpet av hans karriere. Musikken er autentisk, fengende, dansbar, emosjonell, og full av tropisk varme og glede.

DJ JI
DJ JI fra Angola spiller kizomba og zouk, krydret med litt kuduro og afro beat m.m. etter konserter. Dette blir en festaften viet til verdensmusikk, kizomba, zouk og divers! Her blir det upbeat-rytmer, romdrinker, pene mennesker, heftig dansing og Tropical Stemning! Kle deg ut, ta med deg godt humør, dansesko og bli med på festen!

Prosjektet er støttet av Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…