OffLarm: Berggren/Hertzberg/Østli/Rossman på Folk

Velkommen til sanger-/sangskriveraften på Folk! Vi har gleden av å invitere til storstilt konsert med fire av Norges ypperste visesangere i bakgården vår!

Johan Berggren, Vegard Hertzberg, Omar Østli og Rossman har i det siste bitt seg godt inn i norsk visetradisjon og midt under By:Larm kunne det ikke passet bedre å åpne dørene for en gratiskonsert av et annet kaliber.

Denne kvelden vil alle fire være på scenen samtidig og det vil bli servert sanger, skrøner, smisking og enda flere sanger.

Johan Berggren har siden debuten i 2019 skrevet seg inn til å bli en av de mest folkekjære artistene på den norske visesangerfronten. Med sine to spellemannsnominerte plater har Berggren stått fram med pondus og autoritet. Dagbladet mener han er «arven etter Prøysen» og Stavanger Aftenblad kaller han «Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies».

Omar Østli er en sanger, låtskriver og gitarist fra Halden. Han har gitt ut åtte soloalbum, og sangene hans beskrives som en blanding av country og Halden-rock. Som musiker er han kjent fra Onkel Tuka og The Salmon Smokers.

Vegard Hertzberg slapp nylig sin første langspiller, Lediggang. Med kassegitaren på ryggen tar Hertzberg oss med fra nachspiel til nachspiel hvor vi introduseres for stonere, studenter, bartendere og stamgjester. Lediggang er fortellinger om rus og rotløshet, kledd i en rufsete akustisk drakt.

Rossman er en visesanger som med lave skuldre, humor og glimt i øyet har sjarmert landet vårt i det lange og det brede i det siste. Prosjektet om å spille i alle Norges kommuner er i full gang, men akkurat i dag har vi fått lurt han til bakgården vår.

Legg til ekstern kalender…